Helg

Ja det blev att stanna hemma igår, åkte aldrig iväg till Kiruna. Blev att åka och äta pizza med Louise sen åkte vi vidare till Marcus och var med han och Simon. Sedan bestämmde vi att jag skulle sova över hos Louise men det blev inte av, vi båda vart så trötta så sov hemma istället. Kanske sover hos henne idag, får se.

Nu har jag iallafall nyss kommit från duschen, så ska fixa mig sen blir det nog att gå till Marcus. Sen vad som händer ikväll vet jag inte. Men nu måste jag dra, chaio!

...

Do you remember a kiss under the
monnlight

when it was summer, it was love at first
sight can you remember, cause I fell the
same now.




Kiruna eller hemma.

Jahap, vet inte vad jag ska skriva?
Vet inte vad jag ska göra.. göra i helg. Skulle ju följa med mamma och dom till kiruna, men vet inte kanske stannar hemma och hittar på något. Men vad vet jag inte, eller så följer jag med dom.. åh vet inte. Beslut ångest, he-he x) Måste ju som bestämma mig nu, imorgon är det fredag.. och dom åker. Men får se ska prata med mamma senare så får se. Aja ha det bra!





I wish you were here, holding on to me, now when I need you most.

videoblogg?

Ja nu är det så att jag tänkte ha lite videoblogg, kul? :)
Filmade när jag och Malin var och "jobbade", så ska ladda upp den sen. Först ska Malin granska den så det inte är så pinsamt, för det ju bara henne man ser. Mig hör man bara röseten på eftersom jag filmar, och min röst låter sjukt konstig!
Men det kan väl bli kul? Kan ju inte lova att alla videoinlägg blir super intressanta, så titta på egen risk ;)

Så vad tycker ni? Ska jag eller ska jag inte? :)

Kort inlägg

Jag önskar bara att allt kunde vara lite mer som förr..



Nu blir det att skriva krönika, sen blir det att äta och efter det ringa Louise! Jätte lägesen jag var med henne men nu blir det av, vi ska ju säkert vara med Simon o Marcus också, äh gör inget ;) Aja hinner inte skriva nå mer
måste annat, hejdå!



Alltid sega söndagar?

Ligger här i Alex rum och gör absolut inget, när jag borde göra massor!
Tycker att det alltid är så här på söndagar man är trött och seg, har jag inte rätt?
Nej snart ska jag och plugga lite till no provet, orkar inte städa idag heller. Det får ser ut som det gör där inne, tar tag i det en annan dag, det är ju ändå ingen annan än jag där inne.
Åh.. känns nästan som om jag kunde gå och sova nu! Men jag gör det så kommer jag inte kunna sova inatt.

Nej nu ska jag sluta skriva en massa onödigt här och ta och hämta anteckningarna till noprovet,  ha det bra! :)



<3

                                         Ingen av oss kommer någonsin att glömma dig, vila ifrid.



Den här dagen för ett år sedan var den värsta dagen i mitt.
När mamma kom in i mitt rum på morgonen och berättade att du hade drunkna.
Det vart som en stor klump i halsen, och tårana slutade aldrig komma.
Aldrig hade jag varit så ledsen.
Kommer aldrig glömma dig, tänker på dig varje dag!


<3


Bilderr

Eftersom att jag ändå inte har något att göra så tänkte jag lägga ut lite bilder :)

Nyår =)









Allt möjligt




Det är något med mig och alex, det händer något med oss när kameran kommer fram.


önska önska

Alltså jag vet inte vad jag tror. Sitter och tittar hur mycket pengar jag har på kortet varje dag, som om jag tror att det ska komma pengar dit bara så där. Men ändå så har jag bara 3 kr varje gång jag tittar, om det bara skulle kunna vara så bra att det iallfall stog att jag hade 200 kr iallafall. Men kan ju fortsätta önska, får klara mig på det pengar jag har helt enkelt, men det är inte så farligt. Har ju inte planerat att resa utomlands än så länge iallafall.. (Y)


Me like!



Jag är egentligen inte så mycket för halsband, men dom här hade jag helt klart kunna tänka mig. Tyckte dom var ganska gulliga!






Kiruna

Har nyss kommit hem från kiruna. Jag, Alex och Matti var där över dagen. Gjorde inte speciellt mycket hjälpte mest sebbe lite i hans rum och lite annat, det var då roligare än att jag skulle ha suttit här hemma själv hela dagen och inte haft något att göra.

När vi var Kiruna så åkte vi även och tittade på Hjalmar Lundblomsskolan, vart jag kanske ska börja till hösten med Malin mest troligtvist, sitter även nu och tittar vad det finns för lägenheter och sånt i Kiruna. Något borde det ju finnas.

Aja nog med det, har inget mer att skriva just nu, ha det bra!

Calle Kristiansson!

Tycker faktiskt nästan att Calle Kristiansson var bättre än Erik i idol, eller han var bättre. Visst Erik var bra men Calle var bättre!




Men nu är jag så trött så ska ta och slå på en flim och sen ta och sova, godnatt! :)

Reklam!

Hittade en gammal reklam film som Love var med när han var mindre. Om ni tittar så är det han som kryper på golvet efter en bulle. Det var ett tag sen, 2-3 år? Vet faktiskt inte.



Och här en video med Smilla från Polarn o. Pyret reklam, hon är den flickan som man ser hoppa omkring först av alla i vit/röd rutig klänning!


Musik

Satt och tittade i genom mina favoriter, ni vet såna man kan lägga till på internet men iallafall. Så hittade jag en låt som jag lyssnat på hur mycket som helst i sommar, fråga mig inte varför. Vet inte om det var en speciell super bra låt heller. Men satt ibland och lyssnade på den hela natten.

Åh.. får massa minnen från sommaren. Nu är jag ännu mer less på vintern och vill ha sommar nu nu nu!



Freeedag!

Skönt med helg, känns om jag äntligen ska få sova. De har ju ändrat vårat schema i skolan så vi börjar ju åtta nästan varje dag.. dåligt!

Jaja, men idag så blir det nog mest troligt att åka till Gällivare, ska till stacken och klättra med Olivia och Annelie mest troligt. Det är ganska roligt faktiskt, så ska väl ta och sätta på mig ett par bättre byxor. Mer vad som händer idag vet jag då inte.

Ha det bra, baj!


Kiruna nästa?

Gymnasievalet ska snart vara inne, nästa vecka på torsdag rättare sagt!
Jag vet att jag tjatar men nu ni, nu har jag bestämt mig att söka. Och två av det jag ska söka ligger i Kiruna, jag som sa att om jag flyttar så blir det söder ut! Men titta jag kommer bara högre upp i Sverige, aja det är ju inte så hemskt..

valen blir iallfall;

1. hår&makeup - Kalix
2. Frisör - Kiruna ( dock kan jag först göra det valet när det är dags för om val)
3. Turismprogramet - Kiruna
4. Hotel och resturang - Malmberget

I höstas var jag ganska säker på¨att jag skulle flytta till min pappa i Stockholm och plugga där, men ja.. det blev inte så helt enklet. Så nu blir det att skaffa något eget, i kiruna eller kalix ;)


Något fel att hålla sig till sitt eget, och strunta i vad andra gör?

Orkar inte skriva nå mera idag, är jävligt irriterad just nu.


Titta ;)

Jaha, då var det dags igen.. Har varit dålig på att blogga åter igen, men har kännt att jag haft annat för mig att sitta här vid datan hela tiden, så hoppas att ni förlåter mig! :)

Bara för att jag varit så dålig på att blogga ska jag länk en musikvideo ni borde titta på, den "lilla" flickan som är med är min lillasyster, videon har varit med i bolibompa tror jag, aja den har ju iallafall gått på svt.

http://svtplay.se/v/1828174/dilemman_med_doreen/saknar_dig



Malin idag

Idag var jag med Malin, vi åkte till coop och hyrde film "my bloody valentine" blev det, ska jag vara ärlig den sög! Haha, kom igen ska den vara läskig? Jag och Malin satt mest och skrattade och funderade vem mördaren var, nej men läskig var den då inte. Men okej, från en skala från 1-5 får den väl en 3:a.
Efter filmen satt vi och spelade en massa konstiga spel, och sen åkte hon hem. Nu ska jag ta och titta tv sen ska jag ta och sova, känner mig ganska trött.
Ha det bra puss!


;)

15 sanningar om mig

1. Jag har ångets över gymnasievalet.
2. Jag är väldigt känslig.
3. Musik får mig alltid glad, hur arg/sur/ledsen jag än är.
4. Min familj och mina vänner betyder enormt mycket för mig.
5. Jag gör ofta saker först innan jag tänker efter om det var rätt.
6.  Jag är mer säker på mig själv än vad jag var förr.
7. För ungefär ett år sen förlorade jag en som stog mig väldigt nära, och jag saknar honom varje dag.
8. Jag längtar till sommaren!
9. Jag saknar Malin och mina syskon nere hos pappa.
10. Jag älskar choklad.
11. Jag är glad att jag har en mamma som alltid finns och lyssnar.
12. Jag tänker alldeles för mycket.
13. Det känns som att jag håller på att glida ifrån en vän som betyder väldigt mycket för mig.
14. det suger att min lillebror sov borta idag, för nu har jag inget att göra!
15. Den här listan var jobbig! 

kawaiidesign.se

Sitter och tittar på kawaiidesign, har lust att beställa massor. Men har inte så mycket pengar så måste spara till annat.




Söt eller konstig? Själv tycker jag att "vantarna" och "mössan" inte borde sitta ihop, bättre om det hade varit två olika delar. Då hade den nog varit sötare men nog inget jag skulle ha på mig iallafall.


 linsbehållare, en presten till mamma kanske? =D


Har länge nu velat testa lösögonfransar, men har inte blivit av att köpa. Men ska nog ta att göra det snart! :)

En dag med mycket tankar..

Lung dag i skolan, hade svenska och slöjd.
På svenskan började vi skriva krönikor, vi skulle skriva om något som vi har många funderingar och kommentarer om. Ni kan ju gissa vad jag valde? Jo, gymnasievalet såklart!

Som ni märkt har jag skrivit mycket om det.. Men just nu har jag ångest varje dag vad jag ska välja, känner att jag måste ställa mig i bostadskö till de ställen jag ska söka, bestämma mig vad jag vill gå. Just nu har jag fått reda på att det ska öppnas massa nya friskolor med inriktning frisör, stylist och visst det är bra, mer sök alternativ men samma tidigt känns det bara jobbigare, nya tankar åker runt i skallen  "ska jag söka dit? Kommer jag kunna flytta dit? kommer mina betyg att vara tillräckligt bra? osv"  

Om ungefär två veckor ska pappret om vad man ska söka vara klara och inlämnade, och just nu vet jag ingenting, men får hoppas att det löser sig, och det kommer det att göra.
Är det någon annan som vet vad dom ska söka? :)

Nu ska jag ta och kika film, hejs! :)


Fråga mig inte varför jag laddade upp den här bilden :)

Ohh sommar kom nu!

tjatja, helt plötsligt känner jag mig överdrivet glad, varför? Jadu.. jag har ingenaning! =D
Kanske för att jag sitter och lyssnar på en låt som får mig och tänka på när jag och Malin planerade att åka ner till Malmöfestivalen och lyssna på Lasse Lindh, vi hade många planer!
Åka ner till hennes syster, träffa hennes lilla kompis Mattis, gå på festival och bara ha kul!
Dock blev det inte av, jag fick inte först. Så Malin planerade in annat, jag åkte ner till Stockholm och träffade pappa. Senare fick jag veta att jag hade fått åka, men det var ju som försent då.

Känns grymt tråkigt att det inte blev av, men nu är det snart en ny sommar. Och bara till våren så kanske det bär av till gbg med tjejerna, hoppas hoppas!
Annars blir det av med andra planer, så klart måste jag prata med mamma också så jag får, och får jag blir det toppen!
Annars blir det bara piteå, men mysigt det med, hoppas då också att Malin kommer! Fast risken finns ju att hon sticker till Tahiland den lyckosten!

                                      


nu när du har mig förlorar du mig aldrig

ohnej, dålig på att skriva här åter igen.
Men nu har ju skolan börjat också, så får väl skylla på det?
Dom två första dagarna nu har varit ganska okej, förutom att första lektionen så ser vi att dom har planerat in ett prov nästa torsdag i biologi, yäy!..



har inget mer att säga, så ha det bra!
puss

Jag kommer hinna ändra mig tusen gånger till innan det är dags!

Tror ni inte jag har hunnit ändra mig igen angående gymnasiet? Jo tänk, det har jag. Och som att jag inte kommer hinna göra det igen. Jag förstår inte varför man ska behöva göra det här. Iallafall lär det antingen bli att plugga i kalix eller här hemma. Eftersom att jag har räknat ut att mina poäng aldrig kommer räcka till frisörlinjen i Luleå, så får man ge ett försök till frisör linejn i Kalix istället, kan vara värt ett försök iallafall.

Sen vill min kompis Malin att jag ska flytta ner till henne och gå skola där, visst jag har ju någonstans att bo och jag känner hennes mamma väldigt bra och så och Malin är ju min bästavän, eller vad man nu ska kalla det.
Men jag vet inte, jag har ju inte ens koll vad det finns för linjer nere i Uppsala eller ju en estetlinje vet jag. Men inget jag är intresserad av. Men nog skulle det var roligt att bo hos henne, dock så hade vi ju mördat varandra efter ett tag.

Nej men åh, snart är det dags. Och varje dag går nästan åt och tänka " Vilken linje vill jag gå? Vad vill jag göra? osv." Och när det så att innan 1 februari ska dom veta vad man ska söka. Och bara så där PANG BOOM! ska jag veta vad jag vill göra.

Hinner inte skriva mera, ska snart vara med Malin.
Hadetbra, puss!

Sommar

Åh jag tror jag dör snart. längtar grymt mycket till sommaren!
Till värmen, bort från mörkret, ingen skola.. skulle kunna säga hundra saker till men ni vet ju själv vad som är bäst med sommaren.

Jag är så himla less på mörkret och kylan, visst våren är är ju också bra, men tar hellre sommaren direkt.
Sommaren 2009  var bra men sommaren 2010 ska bli grymt mycke bättre!




ny header

Som ni ser har jag ny header på min blogg nu, gillas stort! :)
Bad Olivia hjälpa mig och klart gjorde hon det snäll som hon är. Nu ska jag gå och spela buzz med Alex, Disney Buzz till och med, dock är det ju på engelska, tur att man kan liet då iallfall haha.

Hinner inte skriva mer för snart skriker han att jag ska skynda mig, ha det bra. Skriver imorgon, puss!


Dålig bild jag vet, men strunta samma!

Jag saknar dig!


Pirates of the Caribbean movienight!

Orkar inte skriv något mera dag, känner att jag inte har något att skriva om.
Så nu ska jag gå och kolla vad min lillebror och min kusin gör i mitt rum iegentligen, man kan ju tro att dom håller på att riva stället! Får hoppas att det är kvar.

Imorgon blir det film kväll med Malin vi ska se alla Pirates of the caribbean filmerna, sk a bli trevligt. Mest troligt ska vi vara hemma hos mig så måste ta och städa mitt rum. Det ser ju ut som jag vet inte vad, eller faktiskt så är det ju ganska städat ändå.

Nu ska jag gå, och göra något roligare, chao!




Grattis Victor i efterskott!

Oj vad duktig jag känner mig orkade stiga upp vid halv elva idag, ett mirakel att jag kom upp.
Idag ska jag och resten av familjen till Victor som fyllde år igår, tror han vart sju år. Men iallafall blir att åka dit och sen vet jag inte. Skulle på stan idag med Annelie men hinner nog inte med, förlåt.

Nu blir det iallafall att hoppa i duschen och sen göra mig klar, finns på mobilen om det är något.
Puss!


Lina, har ingen bild på victor. Så fick blid på hans Lillasyster istället.

Tjatja..

sitter här och funderar på att gå och lägga mig. Jo jag vet det är lov och så, men under det här lovet har jag verkligen vänt på dyngnet. somnat vid 4-5 och vaknat vid ett ungefär varje dag, och hade det inte varit för att någon hade väckt mig så hade jag helt klart kunna sovit längre. Snart börja skolan, så om jag inte börjar vända på dyngnet så kommer jag aldrig orka upp på morgonen.

Aja nog med det, som ni märkt har jag haft en vit och tråkig bakgrund ganska länge nu, men istället för det blir det en svart. Iallfall så länge, känner att jag vill göra en ny header och sånt också. Men då ber jag nog någon som kan, eller iallfall har ett pogram som man kan göra i. För annars så blir det att jag får sitta och göra det i paint.

Aja som jag skrev tidigare så är det dags att börja vända på dyngnet, så ska gå och slå på någon film och sov sen. Om jag kan.

Puss!


Jomenatt..

Här kommer man och hälsar på sin kusin, oj så social hon är. Först säger hon att vi ska spela, sen när det är ett lag spel så ja.. ni kan ju läsa här nere.

- Sandra ska vi spela?
- Visst, vad?
- Nintendo
- ahokej.
- äh du är så seg, oj nu råkade du dö visst synd.
- MEEEN DET VAR JU DU SOM DÖDADE MIG IGEN!!

Så nu sitter hon och spelar och jag här, snart ska vi väl hitta på något, när hon är klar. Nångång.. 

Hahah bjuder på den här bilden ;)


;)



Haha, jag har aldrig sagt att låten är bra, men den får mig att tänka på min lilla myskovän!
SAAAKNAR DIG SÅÅÅÅÅ HÄR MYCKET! ♥

Coyote Ugly

Idag har jag inte bloggat på hela dan, men har inte haft tid!
Har varit tvungen att städa mitt rum, såg ut som en bomb. Sen efter det blev det att åka direkt till Malin, vi tittade på lägenheter i Luleå och Kalix, vem vet en vacker dag kanske jag bor där och pluggar? Vi får ju se.

Annars blev det att titta film, och efter den filmen kom jag och Malin fram till att det finns nästan inga unga sådespelare. Visst någon finns det väl, men dom flest är ju gamla nu, eller ja dom är minst 30+. När man tittar på alla gamla filmer också, ja som Coyote Ugly, nog för att filmen är från 2000 bara, men killen i filmen är ju snygg! Och då är han 26 och nu idag är han 36, men ser ungefär likadan ut. Aja nog med det, ska ta och titta vidare och läsa lite andra bloggar.

Puss!




Snygging! ;)

tjejkväll

Så nu vara man hemma..
Vart en riktigt lyckad kväll, mycket skratt. Men det är ju inte ovanligt när det gäller oss? Vi skrattar ju åt allt ju!

Kvällen började med att vi åt på Thai riktigt gott. Fast jag tycker ändå inte att maten är värd nästan 200 kr, aja.
När vi hade varit där i typ två timmar så kom Malins mamma och hämtade oss, blev att åka till Annelie och titta film, sjung och snacka i massor!
Laddar upp lite bilder från kvällen :)  



















Nu orkar jag inte ladda upp flera, för nu ska jag slå på en film och sova. Måste ju börja vända på dygnet nu när skolan börjar snart. Ha det!


@ Annelie with Malin and Olivia

Sitter hemma hos Annelie med Malin och Olivia, trevligt!
Vi sitter just nu och sjunger singstar, och har nyss tittat pirates of the caribben. Måste vara en av dom bästa filmerna, och Johnny Depp grr.. Haha nej men han är bara så snygg, så det så!

Men nu ska jag fortsätta och vara social, baj! :)
Glömde kameran hemma, så kanske får bilder av Annelie sen.

gillar (Y)


Tjejkväll på G

Hinner inte skriva så mycket, sitter här och väntar på att Annelie och hennes pappa ska komma så vi kan åka mot thairesturangen. Ska bli kul eftersom det ska bli en helkväll med dom bästa tjejerna!
Tyvärr så saknas en, men nästa gång kanske hon också följer med! :)
Vi ska iallafall dra till Annelie efter vi har ätit vart det kommer bli en hel del prata och film tittande, i guess.

Nåja kameran är med så kanske blir lite kort iallafall. Vi får ju se, ha det bra.
PUSS!

Bilder

Sitter hos Olivia, har nyss beställt ett minnes kort till mobilen. Så när jag får kortet blir det massa musiiiiik! :)
Nu ska vi slå på någom film.

PUSS!




Bilder från konfalägret, saknar! =D haha.



Lite folk.


Jesper


Malin och Evelina


Fanny


Konfaledare och vi andra.


Malin och Olivia, och en förklaring varför dom ser ut som dom gör kan ni ju glömma.
Vissa saker behöver man inte berätta ;)

Har tagit bilderna från Olivia. Så för att jag fick ta dom får jag väl ge lite reklam.
www.minlillagronaflodhest.blogg.se  jag vet att du älskar mig! =D

;)

Nu har jag nog bestämt mig vad jag ska söka till nu i januari.

1. hår & makeup i kalix
2. hantverkslinje med inriktning frisör i luleå
3. livsmedel i luleå

men är ännu osäker på livsmedel, vet inte riktigt hur jag ska göra. Men just nu känns det som att det är det här som gäller.


Vill ju helst gå linjen i Kalix, men annars frisör linje.


Eller så vill jag nog bli konditor och äga ett lite mysigt fik!  :D


Nu måste man ju bara ha någonstans att bo också, och i Luleå är det ju inte lätt att hitta något. Men får hoppas att jag hittar något, och blir det luleå så blir det nog att bo med Malin också :)

.

Ta dig i brasan!
Jag är så j'vla less på dig just nu.


GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år! Jag vet jag är lite seg, men bättre sent än aldrig?

Min nyårsafton var bra iallafall friade ju med min mamma för första gången på 11 år, på tiden.
Vi var iallafall hos min morbror, vi sjöng singstar haha sjöng och sjöng, åt god mat, sköt raketer och massa sånt.
Var hemma ungefär 6 på morgonen och somnade strax efter halv sju, sen vaknade jag av att mamma kom hem från jobbet och tände lampan i mitt rum. Stackars hon var ju tvungen att åka och jobba klockan 7.

Så nu har alla skaffat nyårslöften? 
Typ sluta äta godis, börja träna och sånt? 
Jag har själv skaffat mig några, men inte som sluta helt med godis. För det vet jag att jag aldrig kommer klara. Men iallafall försöka äta mer sällan och mindre. Typ en gång i veckan?
Sen ska jag försöka börja åka och träna lite oftare, det är iallafall vad jag ska försöka med funkade ju ganska bra här innan lovet. Men vart det ju jul, ja ni vet. Men sen när skolan börjar igen så :)

Än så länge av min tre dagar av 2010 tycker jag det har varit bra, ganska lungt. Men året har ju bara börjat. Och har jag tur blir det uppsala till sportlovet HOPPAS! ( sååå snälla snälla snälla mamma och matti)

Har mina små planer inför året, och jag hoppas 2010 blir bättre än 2009, nog för att det året också var bra, men början av det året kunde gärna ha fått vara annorlundare! Men inget som går och ändra nu.

Nu tycker jag har skrivit klart, så ha det bra.
xoxo


RSS 2.0