Snygga!




Gilla stort, hade lätt betsällt alla tröjor om det inte var så dyra. Nästan alla tröjor går kring 300 kr. Kanske inte var så dyrt för en hoodtröja, men för ett linne! Aja får ju se, får väl önska mig dom som mamma sa :)

Kläderna finns på sidan; http://kandeeshop.se/

En dag i Skröven

Han inte blogga igår, och hade ingen lust för det heller. Men var iallafall i skröven var och hälsade på moffa han hade gått i pension så var där med tårta, och han måste defenitivt ha världens gosigaste hundar!
Efter det blev det att senare att äta på thai och efter det gick jag till Stacken och var med Olivia och träffade en massa folk, ganska kul och vara där borta ibland, bättre än och sitta hemma och göra absolut ingenting.. dock borde jag städa.

Aja, nu ska jag förtsätta kika runt, hare!

Nya Bilddagboken..

Suger, eller?
Fattar då inget av det, så ska nog hålla mig till det gamla. Varför ska man alltid hålla på att fixa och trixa? Aja nog med det. Har kommit hem för ett tag sen, har varit hos frissan och klippt mig. Och shoppat lite små saker. Nu ska jag gå ut, lägger in bild senare!


Film

Jag och min lillebror ska få välja en film vi vill ha, någon som vet om den här är bra? Eller om ni vet någon annan bra film?


Snabbt inlägg

Första dagen under lovet och jag vaknar klockan 8, hemskt ju!
Steg upp och tittade på dokumentären på tv som jag och min lillasyster var med i, vi är ju superstjänor! =D Snart ska jag, mamma, Alex åka till coop ska dit och handla plus köpa hårfärg, får se om det blir att bara köpa svart färg eller slingmedlet också. Vet inte, men känns som om det kommer bli en låång dag!


Köpa?



Just nu har dom här hörlurarna hamnat på "vill ha listan", funderar på att köpa mig ett par såna. Men dock inte nu för nu har jag inte råd till det. Pengarna ska gå till annat.


Ny kategori "Mina tankar/åsikter"




Eftersom en hel del av min blogg går ut på att det här är ett ställe för mig att även skriva ner mina tankar och åsikter, så därför har jag funderat varför inte göra en kategori till det då? Det har jag även funderat länge på, så nu har jag äntligen tagit tiden och göra det. Så nu finns det även en sån kategori.

Laponia

Nyss kommit hem från Laponia kvällen, var lite smått segt med lungt värt att vara på för att slippa skolan imorgon! Så gissa vad? Nu är det lov för min del, suck on that! ;) Skoja bara, men iallafall. Imorgon så ska jag ändå på möte med en del av urådet klockan två, sen så blir det att vänta i gällivare till klockan blir 15.30 för då ska jag och klippa mig! Och det blir som på bilden jag visade tidigare i ett inlägg.

Nej nu ska jag fortsätta äta mina vindruvor och kika vidare, hadetbra! ♥ 

Loooov, alldels snart!

Idag var det då den kortaste skoldagen på länge! Började klockan 9 och slutade kvart i elva. Och allt jag gjorde, eller gjorde med Louise och Josefin i min klass var någon ful snöskullptur. Jag lovar er, fulare finns inte. Kanske tar ett kort på den när jag måste tillbaka på öppethus i skolan klockan 6. Men om man räknar bort öppethus nu, så har jag LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! =D

Men jag är dock arg, fick reda på igår att min styvpappa hade tänkt boka biljetter till uppsala åt mig, så jag hade fått åka till Malin under lovet, men nej tror ni det går? För alla tåg och flyga är ju inställda! Hoff vilka fjollor det ska finnas (skoja bara, men ändå), men fatta att det kan göra en arg? Man får reda på att man ska få åka någonstans vart man har velat åka hur länge som helst, men sen går det inte. Hade ni inte själv blivit irriterad?


Den stora frågan om håret..

Sitter och tittar på tips om olika frisyrer eftersom jag ska till frisören på fredag, känns som det var ett tag sen jag var där. Jag känner att jag vill göra något med mitt hår, men jag vägrar att klippa av det på längden för jag ska spara ut mitt hår! Men ändå vill jag göra något speciellt, inte bara gå dit och klippa upp mitt hår lite. Kanske tar jag och gör något i den här stilen med fast med lite mer snelugg, eller hur man ska säga. Jag gillar när det är volym och inte är så platt. Haha, det ska vara lite "rockigt" eller vad man ska kalla det ;) 

Skin Skin

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.





Jag vet låten kanske är gammal, men det här är en av de låtarna som väcker mest minnen både bra och dåliga.
Jag gillar texten på den också för den delen. Men måste säga att när Olivia sjunger den är den faktsikt nästan bättre än orginalet.. eller den är nog det!


Ge mig sommar! <3




Haha, älskar deras ansiksutryck, älskar dom!


Hittade en gammal bild på mig, men man ska ju bjuda  
på sig själv? =D


-37 grader ute = ingen skola?

Nejdå, är det -37 grader tycker lärarna att man gott och väl kan gå till skolan. Är det inte likt sjukt? Visst det är ju inte jätte kallt när man bor här Lappland. Men det är fortfarande kallt! Och nere i Stockholm verkar det ju som om det inte ens går till skolan om det så är över -15 garder om ens det? Jag vet inte om man ska säga så mycket om det. Men när man ser på nyheterna vad som händer där, tågen ställs in, hustak rasar.Så då kan man ju inte tro något annat. Men herregud, man får väl ta och bygga starkare tak, och få skaffa tåg som klarar mer, inte var det väl så här förr eller? Malins pappa sa att tågen där nere inte ens klarar av när det är över -20, om det är sant så är det sjukt! Hallå, vi bor i Sverige här blir det kallt! Men man kan ju nästan undra om istiden är påväg? ;)

Vi satt i bilen jag, Malin och Olivia och disskuterade det här, och helt plöstligt så frågar Malin.

Malin; Hur många grader är det nu?
Malins pappa; -17 grader.
Olivia; Åhå det är varmare!
Jag; JIPPIII SOMMAR!


Mitt beslut angånde håret.

Nu har jag varit och bokat tid hos frisören, på frdag blir det av. Dock ingen stor förändring eftersom att jag bara ska klippa upp det, och kanske klippa luggen. Sen angånde färgen så ska jag ta och färga svart, japp det blir inte rött. Så ska ha svart med blonda slingor. Nice or what? ;D

Kryssning

Jag fick helt plötsligt lust att åka på kryssning!
Sist jag var ju i sommras, längesen. Nej nu ska jag ju inte tänka så vissa har ju aldrig varit, men jag rekomenderar verkligen att åka, dock är det ju alltid roliagare om man har en kompis med sig. Fast sen ska man ju inte vara rädd för att åka med stora båtar heller.

Jag har själv varit rädd förut när jag har åkt, och båten gungar som jag vet inte vad. När man ligger där i sängen och mumlar för sig själv att båten inte ska sjunka. När jag i sommras åkte över till Riga var jag jätte rädd att det skulle börja gunga men, vet ni? Det gungade inte en ända gång. Det gillas!



don't ask.



Ibland vill jag bara hoppa tillbaka i tiden.
Gör om saker, ta bort felen.
Och sedan leva ett nytt liv.


Men ändå, så vill jag inte alls.
Utan jag vill bara titta fram,
för nu vet jag vad felen var.
Därför görs dom aldrig om.
Utan le och tittar bra framåt,
aldrig titta bak föratt känna ånger.
 

  

Söndag igen.

Jaha, då var det söndag. Vilket innebär att det är skola iallafall för min del. Vissa har ju sån tur att dom har lov nu! Men då går ju dom i skolan när jag slipper, aja. Har ni planerat att göra något under lovet? Själv blir det att vara hemma så något ska jag hitta på allt. I vanliga fall skulle jag ju ha åkt till stockholm, men det blir inte av den här gången.

Den här veckan blir nog ganska lungn skulle jag tro, får ju lov redan på torsdags kväll eftersom skolan ska öppet hus som vi måste vara på, på torsdag. Så då blir vi lediga på fredag. Vi ska göra snösulpturer med klassen, lyckat! Hah, ska jag vara ärlig tror jag det kommer se för j'vligt ut. Nej nu ska jag inte vara så negativ.

Lyckas våran klass göra en sån här, då skulle jag bli grymt chockad!

Rött hår?

Som ni kanske vet sa jag ju att jag skulle färga mitt hår rött, nu vet jag inte längre. Jag tycker om färgen och det var inte speciellt många som skulle ha sån här extrem röd hårfärg. Men nu verkar det som att alla ska ha det, jag vela ha rött hår även för att inte ha samma hårfärg som alla andra har. Men nu ska ju alla färga, grejen varför jag inte färgade på en gång var för att jag var tvungen att vänta på att mamma skulle hinna få pengar. Eftersom att jag var tvungen att bleka mitt hår några gånger innan och massa grejer innan jag skulle få det så där extremt rött, men vet inte. Kanske färgar det så iallafall, får väl vara som alla andra. Men vem vet de andra kanske ångrar sig? ;)

Vad tycker ni, ska jag färga iallafall?


bio

Bio idag med Malin, Olivia och kanske Ida. Dock har jag redan sett filmen, det kostar typ 25 kr att gå och titta på den så spela roll? Ibland är det bra och bo i en liten håla. Aja nu ska jag ta och fixa mig och göra mig i ordning.
Ha en bra dag! =)


Goodbye

Snart ska jag gå ut och vara med Lousie, Simon o Marcus. För jag måste ut annars kommer jag dö av tråkighet!
Nåja, idag har det inte hänt mycket. Mamma, Matti och Alex åkte till fjälls idag så blev bara jag och pumba hemma över helgen skönt det med. Lika skönt som att det är sista veckan i skolan nästan vecka innan lovet. Men nu ska jag jag ju inte tänka på det, först ska det vara den här helgen.

Imorgon, så blire det kanske att åka skridskor med Malin och Olivia skit längesen jag har gjort det! Men kan bli kul, sen på kvällen ska vi gå på bio. Mer vet jag inte!


Onödigt!

Tvättläxor, totalt onödigt om du frågar mig! Varför ska jag behöva skriva om hur de tvättade förr i tiden? Vet ju hur de gjorde, men hur jag ska skriva det på ett pappar vet jag inte. Vet ju inte vad redskapen hete. Och google hjälper inte mig! Nej nu blir det att ta tag i det här med Malin, så hoppas hon kommer förbi senare! :)



3 2 1 0 , nu kör vi!

Kanske, kanske inte

hmm, jag har ett svårt val att göra..
ska jag eller ska jag inte, det är frågan!

Musik, dagens räddare!





.

dålig dag, ingen uppdatering.


When the stars go blue


Grattis!

Ska snart gå till min mormor, hon fyller år idag så grattis till henne! :)


Malin Andersson

Åhhh vad jag saknar dig Malin, våra "tjockis dagar" med one tree hill och ben&jerry. Våra sjuka grejer vi gör, saknar sommaren, för det var sist då jag var med dig längre än 1 timma. Sitter och tänker på massa grejer vi gjort som när vi var och åkte slalom i Leksand, tror jag aldrig har haft så roligt när jag har åkt slalom! När vi skulle åka skatebord i Solna.. oj det finns så mycket. Och finns inga ord för hur mycket jag saknar dig, det blev inte att åka till dig nu till sportlovet. Men det måste bli till påsklovet! Kan inte vänta ända till sommaren, aldrig!
Glöm inte heller, bara för att vi inte har träffas nu för tiden, så finns jag alltid här för dig!

Älskar dig, det vet du!







Vad har hänt?

Idag när jag står och väntar på bussen så börjar två pojkar slåss (dom kanske gick i 3:an eller 4:an), dom står där och slåss medans ett helt gäng med killar från deras klass står och tittar. Medans en annan kille skriker "Dom fick ju slå med riktiga slag, KOM IGEN KOM IGEN!!". Till slut går en kille i mellan och en av killarna som slogs börjar slå på han medans han skriker " men sluta jag har ju inte gjort dig något!" till slut biter killen honom, han släpper och går.. medans han står kvar själv och resten av gänget tröstar killen som blivit biten.

Vad jag menar är det inte helt sjukt att killar i den åldern håller på så där? Bara att dom håller på och skriker " han fick slå med riktiga slag!". Vadå riktiga slag? Man ska varken slåss med "riktiga" eller "inte riktiga", det värsta var att man såg ju hur det andra killarna stog och retade han så han skulle slå till dom, men sen när han gör det så säger dom att han är dum i huvudet. Vet inte riktig vad man ska säga om det? Men har redan märkt att barnen på den nya skolan jag har börjat är lite annorlunda jämfört för vad jag minns att det var när man var mindre, man hör nästan varje dag när barnen svär, skriker, slås och mycket mer. Vad har iegentligen hänt?


Skriver imorgon

Blir ingen uppdatering idag, skriver bättre imorgon. Ska ut och gå nu, hejs!

Söndag 14 februari

Blev att gå ut en stund idag, så vart inte bara att sitta hemma, skönt!
Jag hade iallafall kul, var med Malin, Olivia, Funny, Evelina o massa massa mer. Aja, vi fikade lekte lekar.. ibland måste man få vara barn igen, annars är ju livet skit tråkigt! Har jag inte rätt kanske? ;)
Imorgon börjar skolan igen, och på tisdag sa Malin att HK tvätt läxan ska vara inne, så ska prata med mamma så hon hjälper mig. För jag kan ju inte tvätt, det är ju hemskt eller? Kanske inte nu men om jag ska flytta till hösten så blir det ju svårt, äh brukar vara ganska duktig på att lära mig saker. Nu ska jag göra lite annat, hadet!




I remember when we kissed
I still feel it on my lips


Glad alla hjärtans dag!


Söndag

Seg söndag, ovanligt? nej. Har nyss duschat, ska snart ta och ringa en viss person. Bara jag orkar ta tag i det, för börjar bli trött. Nej ska inte sitta och gnälla. Ha en bra söndag mina damer och herrar! ;)


Camp rock

Blev inte att uppdatera orkade, kom hem vid 10 från sjukhuset. Sen blev det att titta film, så hade helt enklet ingen lust att skriva. Idag är det bra väder ut igen, så ska ut snart. Ska bara hoppa i duschen, sen blir det ut. Vart vet jag inte ännu, men har ingen lust att sitta hem. Visst det är skönt när ingen är hemma, men vill ut.
Sitter och tittar camp rock, har sett den typ 100 ggr. Aja, men hadetbra!

Planer för dagen

Just nu sitter jag och tittar på MTV room radiers, ska alldeles snart gå och leta reda på leggins och sen börja fixa mig. Sen ska jag ta bussen till Gällivare och möta mamma, sen ska vi gå till sjukhuset och hälsa på sebbe. Efter det blir det hem och äta och efter det mest troligt vidare till Malin.

Skriver kanske senare ikväll, hadet! :)

Shopping

Tittade på hm's sida, hittade en hel del saker :) Här är några av en, och eftersom jag inte kan åka till stockholm och shoppa så får jag väl shoppa på internet istället. Dock kan jag inte göra det, har inga pengar för det just nu.







Var är han? Han som jag älskade att åka till..




Jag vet inte om jag ska skrika eller gråta, känner mig arg samtidigt som jag nästan känner mig ledsen.
Jag vet inte vad jag ska göra, vad som är rätt eller fel i dina ögon. Jag tog ett beslut, ett ynka litet beslut, som det verkar som att du aldrig ska förlåt mig för.
I mina ögon har jag inte gjort något, men i dina verkar det som om jag har gjort mitt livs misstag. Du hör aldrig av dig, det har nu snart gått 4 månader, men du sitter där och är så j'vla envis, du är som en helt annan människa. Som jag inte känner, du är inte den du var för 1 år sen. Han jag älskade och vara hos, när jag satt och ränkade ner dagarna till nästa lov för att få åka ner och träffa er.

Men nu är allt annorlunda, jag har alltid gjort som du vill. Ibland för att jag också velat det, ibland för att bara göra dig glad. Men nu sa jag ifrån en ynka gång och gjorde som jag vela. Du måste ju förstå att jag också har grejer jag vill göra, kan inte alltid göra som du vill. Minns du inte själv hur du var när du var liten? Vad hade du kanske sagt om din mamma eller pappa hade bestämt allt du skulle göra?

Men är det här vad du vill, att vi aldrig ska prata igen? aldrig ses?
Du kanske inte behöver mig, du tycker kanske allt blir mycket bättre utan mig..
Men sitt inte och tänka att jag ska ring, tänk efter hur många gånger jag iegentligen har fått ringa dig!
Tänk på att, det är inte bara dig det handlar om..



Godmorgon

Nyss vaknat, sitter och tittar på tv. Tittade ut genom fönstret såg att det var sol ju! Fick lust att gå ut och gå, fast det inte så roligt att gå själv. Kanske lyckas flörta med mig någon senare? :)
Måste iallafall gå ut med min hund om en stund, men ska bara vakna först. Sedan blir det fix och ut.

Och bara nu när jag såg att det var så fint väder, så saknas det bara att alla snö ska bort.. så är det ju som sommar!  Längtar längtar!



Ensam hemma med mamma

Sitter här hemma med mamma, resten av familjen är i fjälls.
Kom hem ungefär klockan 23.00 från stacken, var trött som jag vet inte vad! Men nu har det gått över, så ska titta film med mamma. Det blir.. "the perfect man" tycker den är ganska bra. Typisk Sandra film.
Aja, men nu ska jag ta det lungt med min mamma, godnatt skriver i morgon! :)


Jag och Alex, jag som är ansvarig för den "vackra" konsten i ansiktet!


Snabbt inlägg.

Slutade skolan klockan 12 idag, lung dag kan man lungt säga!
Orkade inte gör så mycket på slöjden, så simon sprang runt med en kjol som jag hade gjort. Gjorde en rosett också som han satte på huvudet ;) Niccccce!

Nu ska jag göra annat, så hare!



Sen ikväll blir det att jobba med dom här + annelie, kulkul! :)

Videoblogg

Nu mina damer och herrar, så kommer äntligen videoinlägget med Olivia upp!
En liten VARNING dom pratar om väldigt konstiga saker! =D För göra ett nytt när dom är lite mer seriösa? :)

Justja, videon är typ åt fel hål, gick inte att fixa och ljudet är väldigt lågt. Så höj ordentligt om ni vill höra vad dom säger, sen om det är tråkigt hoppa till mitten av videon då, för då börjar dom med sitt "privatsnack".


Grils just wanna have fun



Jag, Malin och Olivia kanske ska sjunga den här på Laponia kvällen i skolan, men vettetusan om vi kommer klara den. Kanske dom men inte jag ;)

Kanske till sommaren..

Till sommaren kanske jag tar och skaffar hål i naveln, bara jag får för mamma. Men verkar som att hon iallafall ska tänka på saken! Så det kan ju betyda ja. :)



Bullriding

Imorgon blir det bullriding på stacken, kul! :) Ska vara där före alla andra, eftersom jag ska jobba. Då ska även jag och dom andra som ska jobba testa bullriding när ingen ser bäst så, annars blir det ju så pinsamt!


Snart blir mitt hår rött!

Nu har jag vet jag vad jag vill, jag ska ha rött hår!


Bloggar bättre imorgon!

Kom nyss hem från stacken, har lite bilder och sånt som jag ska ladda upp men hinner inte nu. Ska gå i duschen nu, sen titta lite tv efter det blir det sängen. Har nationellaprov imorgon klockan 8.40!
Laddar upp bilder och sånt imorgon istället. Jag bara skjuter upp allt hela tiden, men är lite små stressad :)

Hejs!


Hemma från skolan

Nyss komit hem från skolan, och måste snart ta och städa mitt rum. Ligger kläder överallt, finns ingenstans att sitta där inne!
Efter jag har gjort det ska jag dra till stacken, lovade Olivia att komma, måste ju träffa hennes "tågkompis", vem det nu var ;) Sen kanske vi ska klättra om Bagge orkar med det, men annars vet jag inte. Något kul lär det ju bli!

Nu måste jag gå, skriver senare eller imorgon, vet att jag har blivit dålig på att blogga igen. Bloggade ju minst engång per dag förut, men nu nästan aldrig. Men ska bli bättre lovar! Och om jag hinner innan jag ska åka så laddar jag upp Olivias videoblogg :) när hon "gästbloggar". haaaaadetbra! :)

Här sitter alla med kanyler..

Sitter hos Olivia, Olivia har nyss gjort hål i örat och Ida sitter och ska göra hål i näsan. Kan inte säga mer än aj! 
Malin ska snart göra hål i läppen och det lär säkert göra lika ont om inte ondare, vet inte. Glad att det inte är jag, nog för att jag hade velat ha hål i läppen. Sitter och funderar om jag också ska göra i örat som Olivia, fast lär inte bli för får ju inte för mammi :( 

aja nu ska jag dra, baj! :)



Ny design by the way, det gillas stort!
eller? :)

dags att sova

Vet inte varför jag inte bara går och lägger mig, håller på att somna. Men envisas om att vara vaken, inte för att klockan är speciellt mycket. Men aja, nog om det. Som ni ser är det ingen ny design, ännu.. bakgrunden är klar o så men headern vet jag inte ska prata med madde imorgon. Så imorgon får ni se, kanske. Lovar inget. Nej nu ska jag sluta skriva.



I lalala love you!

Det är lördag, och jag har inget att göra. Kanske borde ta och göra mig i ordning så kan jag ju gå ut en stund. Men vet inte om jag orkar, känner mig så seg idag så det inte är sant! Lovar jag håller på att bli sjuk igen men jag vill inte.. Sitter och väntar på att Madde ska logga in så hon kan börja hjälpa mig med min design.

Imorgon är det redan söndag, och då ska vi till min kusin som fyller nio år, grattis! :)
Efter det är det inte riktigt planerat vad jag ska göra, kanske åker iväg till ett hemligt ställe.
Har inget mer att skriva, så hejdå!






" viiiiill haaaaaaa!"



Jag har beslut ångest, vet inte om jag ska färga rött. Eller om jag ska färga brunt och göra ljusa slingor.
Färgar jag rött så hade jag velat ha så rött som hon på bilden. Blir det brunt vill jag ha som hon på andra bilden. Men just nu känns det som att mitt hår mår verkligen inte bra av att blekas, men jag har världens utväxt så måste färga iallafall. Funderade på att gå till frissan och färga rött så det blir bra, men det lär ju säkert kosta kring 1000kr? Och det har då jag inte råd med! Men just nu tror jag att det blir brunt. Aja, får se.



Sen vill jag även ha ett till hål i örat, som på bilden. Haha det blir mycket jag vill, men just nu känns det som det finns mycket jag vill. Visst allt kan jag ju inte få, men kan ju önska att jag får det lite senare! :)


sova eller inte sova, det är frågan!

klockan är kvart över tio och jag håller på att somna..
Funderar på att gå och slå på någon film och lägga mig i sängen, men det känns som " hallå! Det är fredag, inte kan du gå och lägga dig nu!!" . Så får se, håller mig nog vaken ett tag till.


förlåt

fööööörlåt, jag vet. Jag suger på att blogga. Men har inte haft någon lust!
Börjar bli less på min design också, så imorgon så ska madde hjälpa mig med en ny. Så då blir det inte bara en en ny header, men riktigt vad det blir ännu vet jag då inte. Ska fundera, justja! Kom ju ihåg, jag lovade er videoblogg i onsdags, vart ju ingen. Men har videon, så laddar upp den imorgon efter bloggen är klar. Aja har inget mer att skriva. Nu ska jag gå och titta tv med min kära mamma, matti har ju som redan somnat, trött eller vad? 

PUSSSSSS! 


Vet att jag har blivit usel på att blogga!

Usch, känner bara att jag blir sämre och sämre på att blogg. Men det känns så menningslöst att blogg när det inte finns något viktigt att skriva.

Imorgon blire stacken, ska jobba med malin. Ska ta med kameran så vi kan göra ett nytt försök med det här att videoblogg, så ni får kolla in bloggen igen på onsdag så lär jag nog ha lagt upp det.
Nu ska jag dra, baj!

RSS 2.0