Balen

Sitter och tittar runt på olika balklänningar, verkar som att alla gör det. Så det är ju lika bra att jag också börjar, men jag vill inte ha någon klänning med värsta grejerna på och någon lång klänning. Utan en enkel om ni förstår? Fast det beror ju på. Något i dom här stilarna skulle jag kunna tänka mig. Fast den vita hade jag velat ha i en annan färg isåfall.


Uppsala resan

Om en vecka klockan 09.00 på morgon, så då ni. Då åker jag, och ni kan inte gissa hur mycket jag längtar, hoppas veckan går fort. Men bara nu för att jag ser fram i mot det här lär det väl ta hundra år. Dock så lär det bli en jobbig vecka i skolan.

* Matte prov
* So prov
* Franska prov
* Simning på tisdag, bara för att jag ska få G i Idrott..
* Skidor på måndag o onsdag i skolan.
* So uppgift..

Ja, sen har jag säkert missa något, men matten lär jag klara utan problem. Resten är det bara att plugga till då.

Ny design

Har börjat funder på att skaffa en ny design. Börjar bli lite less, har ju haft den här ett tag nu så. Så finns det någon som skulle kunna vara snäll och hjälpa mig? :)

 


Önskningar

Visste ni att i sommras pratade min pappa med mig om att bara jag och han skulle till antingen Paris eller London, för att shoppa, vi kanske till och med skulle åka till både Paris och London. Jag såg verkligen fram i mot det, inte bara för att åka utomlands och shoppa. Utan för att jag skulle få lite tid att vara själv med pappa, det är så längesen bara jag och han gjorde något. Men såklart innebär det inte att jag inte vill vara med resten av familjen hos pappa. Men senaste tiden har det varit så att vi gjort saker hela familjen, och oftast så blir det att jag då är med mina syskon mest.

Därför såg jag fram i mot det här, o eftersom jag bara träffar min pappa på loven vilket är väldigt sällan så skulle det var kul att göra något med honom.  Vi hade inte behövt åka till London eller Paris, en dag på heron city hade gått lika bra. Ibland räcker det att jag följer med honom och handlar och bara får den lilla stunden med honom själv.

Men nu har jag inte träffat varken pappa eller Petra, Love och Smilla sen höstas. Under vissa omständigheter som jag önskade få ogjorda. Allt jag önskar är att det skulle kunna vara som under våren 2009.


Gotland, sommaren 2009.


" usch, ser ut som ett emo"




Bilder från idag när jag och Lina kände att det var dags för en "make over", ja.. temat på det hela kan ni ju diskutera själva. Själv skulle jag väl säga sommar? Medans Lina säger " usch, ser ut som ett emo." Själv kan jag då inte hålla med henne. Men ovanligt? Nejnej.. Här får ni även dagens låt, bara för att vi är så snälla!



Lina goes kär!

Sitter hos Lina, vi har nyss berättat våra största hemlisar! Deni, inte alla som kan berätta sina hemlisar till sin kusiner, men det är bara för att hon vet att jag dödare henne om hon skvallar, och är det ju likadant från hennes sida. Och jag är ju sååååå rädd för henne, nej nu ska jag sluta vara som en 3-åring =D








Och här har ni Linas stora kärlek ;) Hennes hemlis, min behålls "hemlig!"


Torsdag

Mamma och Matti har nyss kommit hem från Luleå, de hade varit där med några vänner det har. Och när de kom hem fick jag en jätte söt t-shirt från cubus och Alex en hoodtröja och badshorts, gillas stort! Kan inte kort på det, eftersom min kamera är urladdad. Och sen går det inte att ladda upp webbcam bilder? Mysko.. Nåja, ska snart ta och och tvinga mamma hjälpa mig att locka mitt hår lite, men vet att hon hjälper mig hon är ju så snäll! ♥ Sen ska jag se till så hon låter mig färga brunt hår, ganska ljust. Har jag tur så kanske hon låter mig till balen iallafall.



Förresten så hatar jag blogg.se, gissa varför? Jo för jag kan inte ladda upp mina bilder. Det ska alltid krångla, gissa om blogg suget försvinner en aning? Äh, nu ska jag inte låta så arg men iallafall. Här får ni iallafall någon konstig låt att lyssna på vet inte om den är bra precis.  


I can't explain why we live this way, we do it everyday.




Påsklovet

Mitt bloggande har varit usel sen i fredags och jag tror inte ens jag vågar titta på min statistik, lär ju vara i botten. Men vem ska jag skylla det på? Jo mig själv, men det har verkligen inte varit sugen på att blogga. Fast får dock lite dåligt samvete, eftersom jag hade blivit ganska "duktig" på att uppdatera. Jaja, går inte att göra något åt saken nu, "Skadan är redan skedd".

Snart ska jag gör mig i ordning lite gran, sen blir det bussen till Gällivare möta upp mamma gå runt och titta på "stan". Sen blir det bussen till skolan, ska ha utvecklingssamtal. Sen blir det plugga No hela kvällen.




FÖRRESTEN, gissa vad?
Nu har Matti bokat biljetterna till och från Arlanda, så till påsklovet sticker jag till Uppsala. Sug på den ni, och ni kan inte gissa hur mycket jag längtar finns inte ens chans. Så bli påsklov nunununu.


-

orkar inte blogga idag, gör det en annan dag...


Höres

Nu blir det iväg på spring party på nordan, kom dit!
20.00-01.00 för er som inte visste.

(Y)



Me like, hade velat ha en såndär rosa klänning/tunika. Och halsbandet tyckte jag var ganska så gulligt! :)
Men nu blir det inte att köpa något av det, ska spara pengar till när jag åker till Uppsala och Göteborg.

My day.

Hej, var idag på en teater med skolan med Ung utan pung, teatern hete "Det suger". Tyckte den var lite samma sak hela tiden, det låsades spela full, och svamlade. Visst den var bättre än det vi brukar vara och titta på. Och helt tråkig var den ju inte, för även jag skrattade lite då och då. Kanske inte är ovanligt att jag skrattar, för brukar ha väldig dålig humor.

Som tex;
Det var en gång 2 sandkorn som var ute och gick i Sharaöknen.
Då sa en av de till den andra " Du jag tror vi är förföljda".


Ja, där ser ni ju min dåliga humor. Idag ska jag iallafall på Remiix, med Olivia o co. Men ska även jobba, men såklart blir det ju att dansa och ha kul också. Det som är synd är ju att Olivia drar klockan elva, själv blir jag kvar till ett.

Musik

Nu ska jag åka och träna lite sånger med Olivia Holstad, även känd som "Lilla gumman".


Bilder från Nikkaluokta






Give me some påsk!

Gissa vad jag längtar till PÅSKLOVET! Fast det gör nog alla ungar i min ålder, men jag var nog den ända som önskar att sportlovet skulle ta slut, kan inte säga mer än att Sandra saknar sin Malin jätte mycket och längtar så hon blir knäpp! ♥Men påsklovet, here we come! Tur så är det ju inte alls länge kvar.

Weeeeho!


Igår och idag..

Hade inte tid att skriva igår, direkt efter jag kom hem från skolan blev det att läsa Flugornas Herre, var tvungen att vara klar med den till idag. Sen efter det var det möte på stacke klockan 18. Och efter det, vart det lite jobb och hem.

Idag, eller snart ska jag tillbaka till skolan. Jag som älskar skolan! Nej skoja bara, ska dit för att jag och Olivia ska träna till låtar som vi ska sjunga på lördag på Stacken, på musikcafét som jag har nämnt några gånger. Dock skulle ju Malin också vara med, men hon har blivit sjuk vilket är synd hade varit roligt om hon också var med. Men men, vi får ta det en annan gång.


Hemma, men snart bäre av igen.


Nyss komit hem från skolan, man borde inte få ha så här långa dagar. Har haft två nationella prov i engelska, måste säga att det gick bättre än vad jag hade väntat! :) Nu ska jag alldeles snart försöka ta och läsa lite flugornas herre, innan det bär av till bussen mot stacken för lite jobb. Jag och Malin lär ju få baka som jag vet inte vad nu när vi ska ha musikcafé till helgen, men det ska nog gå bra. Synd bara att Annelie inbte kan komma, hoppas hon mår bättre till veckan! :) Aja, nu ska jag gå. Hadetbra så länge!♥


Ge mig sommar tack!



Orkar inte blogga just nu, gör det antingen senare eller imorgon vi ser ju ;)

Godnatt

Nu blir det att ta och titta tv, och sedan att gå och sova. Imorgon är det dags för skola igen, hemskt nog. Ska även ha nationella i engelska i veckan + att jag måste göra ett fysik prov. Som ni säkert fattar kommer min uppdatering bli sämre under veckan eftersom att det blir mycket skola och så. Hadetbra så länge!♥


Skor, en väldigt stor kärlek.



Känner att jag skulle vilja skaffa mig ett par nya skor nu till våren, eller mer mot sommaren när det inte är så blött ute. Gilla faktiskt dom svarta med nitar och högklackade, men dock har jag lite svårt att gå i såna, men ska lära mig helt klart! Kan ju inte vara tjej och inte kunna gå i högklackat, eller? Fast kan nog tänka mig att det är fler än jag som inte kan gå i såna skor.

Sedan ska jag helt klart ta och skaffa ett par tygskor, och dom med fläckar? eller var man ska kalla det. Jag gillar dom, dom ser inte så jätte snygga ut men det är något som gör dom så snygga. Färgerna kanske? ;)

Vem skulle vinna?

Har inte kunnat blogga idag, haft annat att göra. Och nu när jag väl försöker så krånglar internet bara hela tiden, har försökt ladda upp bilder hela dagen. Så tar det en annan dag istället, sitter och lyssnar på Salem Al Fakir keep on walking tycker nästan att han skulle ha vunnit. Och han höll ju på att göra det, men då kom Anna om han, aja Livet är hårt ibland ;)
Förresten, vilken låt tyckte ni skulle vinna?


Nu har jag sagt mitt.. igen.

Det är du själv som har kastat bort dina chanser, du som har förstört dom inte jag.
Jag gav dig möjligheterna, men du struntade i dom totalt. Dom fanns rakt framför ögonen på dig, men du valde att blunda och skita i dom. Kom inte säg till mig då att du aldrig fick någon chans. Jag gav dig många, nästan för många. Jag har varit alldels för snäll, men genom att försöka att stå upp för mig själv som jag borde. Så gör du det så svårt, som om jag borde komma på mina knän för att låta dig få ännu en chans. Men nej du det kan du glömma, det här är något som alltid kommer finnas kvar. Så man kan ju fråga sig? Vems fel är det att det blev en stor scen av det här? En så totalt onödig röra. Nå inte är det mitt jag såg aldrig ett problem i det hela, för du sa aldrig till mig. Utan i stället tror du att jag ska kunna läsa dina tankar? Men tyvärr så har du inte lärt mig sådant.
Du borde lära dig något, " Lär dig livets stora gåta älska,glömma och förlåta"

Visst är dom inte bara för söta? ;)





Melodifestivalen

För en gång skulle kan jag förstå mig på svenska folket, förut var det alltid en totalt kass låt som vann melodifestivalen. Men jag tyckte faktiskt att låten som vann nu var bra, och måste säga att hon var ju grym för att bara vara 18 år ju! :) Fast det fanns ju ett par andra som kunde ha fått vinna istället, men hon var duktig så helt fel låt var det ju inte. Men sen måste jag ju säga att sötaste killen i melodifestivalen i år var ju helt klart Erik Saade, kan lova att jag inte är ensam om att tycka det.  


Cute, or what? ;)


Alice in Wonderland

Den här filmen är då den som står högst upp på min måste se lista!
Dock lär det ju ta evigheter säkert innan den kommer hit upp till lilla Gällivare, men får väl tänka posetivt och hoppas på att den kommer snart. Förresten någon som redan har sett den som kan säga om den var bra?


Johnny Depp ♥


Film, Lilla VM och melodifestivalen



Fööörlåt
, men orkade inte skriva igår.
Idag har jag och mamma tittat på "Luftslottet som sprängdes", braaa film! :) Men alla andra av dom filmerna är också bra. Efter det blev det fix, sen gick vi upp till isladan för att kolla lilla VM när Victor och hans lag spelade, jätte duktiga var dom! Mellan matchen så spelade det massa gammla låtar som jag fick på huvudet, den här tex;



Sen ikväll blir det att ha det trevligt med mamma, vi ska titta Melodifetivalen bland annat och äta lite godis och sånt. Eftersom att vi är själv hemma, Matti och Alex är i fjälls eller vad man ska kalla det.

Dagens

Dagens humör: lite små trött.
Dagens bästa: Vetinte, sumobrottningen på stacken? ;)
Dagens sämsta: förkyld -.-'
Dagens har gjort: skolan, stan och snart ska jag fixa mig.
Dagens låt: ingen speciell.
Dagens borde: Plugga..
Dagens outfit: Skolkläderna + ett rosa linne.
Dagens bästa program: inte tittat tv ännu.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, så flera inlägg kommer nog mest till kvällen ;)

Musikcafé al a Stacken

Nästa helg är det ju marknad här i Gällivare för er som inte visste, men det ska iallafall vara ett musikcafé på Stacken, då även jag,Malin och Olivia ska sjunga en del låtar. Men jag tycker ni borde komma då lyssna och köpa lite fika sådant ;) Det ska vara en heldel som ska sjunga elever från tallbacka, hedskolan och sjöparken. Låtarna vi ska sjunga är iallafall;



Och en annan, men det får ni se då ;)

Fredag

Idag var det en vääldigt lung dag i skolan, hade inga lektioner alls. Kom till skolan klockan halv nio ungefär, sen var det att först titta på en teater som en del av 8:an hade gjort. Och efter det skulle det ha två föreställningar till som jag då skulle filma, så jag slutade kring 11.

Efter det åkte jag och Olivia till Gällivare, Olivia letade efter gummisnoddar som hon ska ha när hon ska fläta in dreads. Snyggtsnyggt. Vi åkte även förbi inkline (?) för att titta vad det kostar att göra hål i naveln och när de hade tid. Kostade bara 500 kr, så mamma tyckte det inte var så farligt som tur var. Så nu gäller bara att övertala en annan att låta mig göra, så hoppas hoppas för jag vill verkligen.

Och ikväll blir det sumobrottning på stacken från 18.00 - 23.00, så alla som inte har några planer för kvällen kom dit vettja! :) Själv ska jag ju jobba i stortsett hela kvällen där. Men vi som ska jobba får komma en stund tidigare så vi hinner testa innnan alla kommer. Det här vart ett långt inlägg, men grattis till den som orkade läsa. Nu ska jag dra, puss ;)


Sjuk

TjaTja, idag var jag hemma från skolan. Kände att det inte är någon större idé att gå till skolan när man knappt kan prata eller knappt har kunnat sova på hela natten. Så har suttit o knarkat halstabbleter hela morgonen. Men visst det kan vara skönt att vara hemma ibland och inte gör något, men idag var det inte en sån dag. Hade mycket heller gått till skolan konstigt nog.

Snart ska jag ta och titta lite webbtv, eftersom jag har missat en del på tv som jag velat se. Men det är väl därför webbtv är så bra? Eller vad tycker ni själva? ;)

Blir iallafall att titta;


Och...



Har ni förresten sett dating in the dark? Om inte så borde ni göra det, ett helt sjukt porogram. Som visas på Kanal5 på tisdagar klockan 20.00.

4 månader och 15 dagar, och inte ett ljud av dig.

 


 


Skolless till max.

Ibland känns det som jag bara har lust att strunta i skolan och allt annat. Och bara ligga under täcket och drömma, drömma och slippa allt annat. Skolan känns som om det är alldels för mycket just nu, och vi måste slita som djur för att få behålla våra gamla betyg eller höja dom, bara för att vi har nya lärare i stort sett alla ämnen nu. Känns inte som jag har någon ork kvar, men visst går ut nian till sommaren, då blir det gymnasiet i yttligare 3 år. Och jag hoppas verkligen att jag kommer in på stylist i Kiruna, om inte så kanske jag även söker till frisör, Eftersom jag måste göra ett omval till maj.
Men ändå vill jag kämpa in till det sista för att klara betygen, så jag kan komma in på det jag vill. Göra det jag vill när jag blir äldre. Men just nu har jag inte ens någon aning om vad det är jag vill.


...

Saknar dig.. undrar om jag någosin kommer glömma.

Godmorgon

Snart ska jag åka iväg till Dundret, skolan ska ha friluftsdag där. Tyvärr så ska jag inte åka slalom hade velat, men min kropp säger nej. För håller på att bli sjuk, så det blir pulka istället haha. Men nu måste jag ta och göra mig klar för snart kommer Olivia. Hadetbra! :)


Bilderna är från google.

ellos.se



Skulle faktiskt kunna tänka mig ett par chinos i någon snygg färg, dock inte lila då kanske men. Och en sån tröja som är på bilden har jag velat ha hur länge som helst, dom känns så sköna. Måste verkligen ta och en skaffa mig så fort jag får pengar.

När en dörr stängs öppnas två nya, eller nåt ;)




Förlåt men han inte blogga igår, direkt efter jag kom hem efter skolan så kom mina kusiner hit så var med dom. Sen när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade. Men det är väl inge ovanligt att min uppdatering blir sämre under skolveckorna? Men nån av er som läser, vet nog hur mycket jobb det är att gå i nian? Prov hit och dit, läxor likadant. Och ibland är det så att det sker ett mirakel att man slipper plugga, så då tar man ju och umgås istället för att sitta vid datan eller? ;)

Hemma

Nu är jag hemma från Nikka, har nyss duschat. Så sitter och tittar lite tv och snart ska jag även se dateing in the dark, verkar vara ett sjukt pogram. Nåja imorgon böjar skolan och jag har verkligen ingen lust, men kan garanetra att jag inte är ensam om det, aja orkar inte skriva mera idag. Skriver mer i morgon (kanske).


Nu film sedan sova.


Trååkiga!

Godnatt eller? Sitter här uppe och har lite smått långtråkigt.. Sitter själv i husvagnen tittar film och är så trött så jag håller på att somna, men känns inge kul att gå och lägga sig. Dock verkar det ju som alla andra somnat. Förutom dom vuxna då. Sitter och tittar på world trade center på fyran, men den är ju slut snart så då måste jag väl hitta på något annat. Äh känns inte som att jag har något vettigt att skriva så hare!


Husvagnen

Ute är det kanon väder, och har varit vaken sen redan klockan nio. Suttit ute och haft det trevligt, men var tvungen att gå in nu pga uggs suger! Dom var alldels blöta, och jag vill inte bli mer sjuk. Så har satt dom att försöka torka. Har tagit en del kort, men dom laddar jag upp på datan så fort jag kommer hem, så ni får vänta och sen. Sitter just nu och känner lukten av skogsrök? eller vad man ska kalla det, tur att det inte är bara jag som luktar så här "ljuvligt". Men ähh, vi är i fjälls och inte på en modevisning som man brukar säga ;)
Nu kom Lina, Victor och Moa hit in också. Så ska hitta på något kul, hejs! :)


Först får det välja en bild :P

Victor's bild ;) Svambob är vän med Patrik stjärna / Victor



Lina's bild


Moa's bild


<3

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


Nikka och Uppsala

Nu är vi framme här i Nikka, stoppat in allt i husvagnen. Så nu ligger jag här i mammas säng med datorn och tänkte att jag uppdatera så ni inte saknar mig allt för mycket, min trogna läsare ;) Som blir allt fler och fler ju! Gillas stort.
Snart kommer Mattis syster + familj hit också, och ett annat par från kiruna är också här.
Imorgon ska det bli fint väder, så lär bli att vara ute. Senare på kvällen så kommer det ännu mera folk hit mest troligen.



Och gissa vad? Till påsklovet åker jag mest troligtvist till Uppsala och träffar Malin, kan ni gissa om jag längtar något så mycket! Kommer sitta och räkna ner dag efter dag.. :)


Saknar min skitunge!


Nikkaluokta, here we come ;)

Nu är det packat och klart, eller så gott som. Nu är det bara att vänta på att Matti kommer hem så ska vi åka. Känns faktiskt ganska skönt, känns som om jag behöver komma bort från Gällivare/Malmberget ett tag. Och en helg blir perfekt, Tänka och fundera på en hel del saker.
Nu ska jag kika lite snabbt igenom lite olika bloggar, sen bäre av. Ha en great helg! :)


Bjuder på en gammal bild, på mig och mina kusiner.


Gooooooooooodmorgon!

Ett mirakel att jag redan är uppe, men så äre. Och eftersom mamma, Matti och Alex ska till Nikkaloukta. Så har jag visst lovat att följa med, kan väl vara kul att följa med en gång eftersom att det inte blir så mycket mer under våren. Plus att det ska vara fint väder ute också sedan ska ju massa annat folk dit. Så idag blir det faktiskt att åka till husvagnen, men måste ta o packa lite. För jag tror inte jag har något där uppe eftersom jag inte har varit där något i år. Sen borde jag ta och ladda kameran så jag kan ta kort där uppe också, då lär jag ju ha något att göra. Sen får vi ju se hur det blir med uppdateringen där uppe, lär granterat bli mindre inlägg.. Men ni får vänta och se.:)


Godnatt

Klockan är bara just över elva, och jag har svin tråkigt! Snart blir det att slå på en film och krypa ner under täcket och hoppas på att John Blund tittar in ;)  Så det här blev sista inlägget för idag, godnatt! ♥

Sen måste ni ju erkänna att jag blivit duktig för det här är fjärde inlägget för den här dagen ;)



Och imorgon blir det att prata med mamma, hur det blev med att jag skulle få göra hål i naveln, får isf måste jag göra det ganska snart så jag får bada och grejer till sommaren! :)


Ugly truth

Hur många har sett filmen "Ugly Truth"? Om ni inte har så ta och se den. Den har flera stunder då man bara sitter och skrattar men jag kan nästan tro att dom som har sett den tycker den här scenen är roligast. Det tycker iallafall jag och en del av mina kompisar också. ;)


Sjuk igen..

Snart blir det att åka iväg till Elsemaj, där vi har blivit bjudna på palt, gott! :)
Tidigare idag så var jag, mamma och Alex på dollar, vart inte så mycket "shopping" där. Vart iallafall en massa krångel hit och dit. Men nu så sitter jag här och internet håller på att krångla.

Idag känns det som att det blir en hemma dag, känns som om jag behöver det. Orkar inte göra så mycket, känner att jag håller på att bli sjuk också, perfekt! eller så inte..
Aja, ska göra annat nu, baj! :)


Kläder

Åhh, gick på stan idag med Malin, Olivia och Annelie. Och jag måste bara säga, för en gångs skull har Lindex snygga kläder, fanns flera olika saker jag skulle tänka mig! Det kändes som "snälla kan någon ge mig 5000 kr tack?". Får väl se till och skaffa mig lite pengar så jag kan skaffa något av det här. Alla kläder här nere är från Lindex ;) Älskar jeansjackan framförallt!


 


Jag vet..

dålig uppdatering igår, men jag hade inte tid. Sen tyckte min lillebror att det var irriterande att jag sitter i hans rum varje dag för att använda datan, men får hoppas att Matti tar och fixar ett större hål i vägen så jag kan dra över internet kabeln någongång.. Aja nog om det.

Gårdagen, bestod av att gå på bio med Malin. Var och tittade på fimen "upp". Som ni säkert har sett, men gubben för det första är så söt med sin lilla potatis näsa! Efter det gick vi vidare till Stacken vart vi skulle jobba trodde vi iallafall, men när vi kom behövde vi tydligen inte det. Så vi åkte till Malin och hade roligt där, dock hemlistämplat vad vi gjorde där... haha.
Nåjo, grattis till den som orkade läsa, var inte så jätte intressant men ;)





Gällivare

Snart måste jag göra mig klar för bussen mot Gällivare, ska åka dit med Malin som ska hämta ett sportlovs kort. Sen om vi blir kvar i Gällivare eller om vi åker någon annanstans vet jag inte.


Bjuder på en söt liten bild från stacken ;)

Slingor




Har funderat på att göra slingor i mitt hår, först tänkte jag bara göra blonda. Men sen fick jag lust att göra någon starkare färg, typ som turkos kanske? Rosa blir det nog inte. För det ska en annan kompis färga, känns lite konstigt ändå om vi ska komma med samma färger så nej, rosa blir det inte. Men turkos? Kanske, Malin har redan en färg som jag kan få köpa för 50 kr. Men får se hur jag gör.

Så, turkosa slingor eller blonda? :)

Godmorgon..

..eller vad man ska säga nu?
Sitter iallafall här och lyssnar på musik, sibel-stop den som var med i melodivfestivalen. Vissa säger ju att det var jätte dåligt att den inte gick med, och vissa säger ju att den var kass. Jag vet inte själv vad jag tycker, kass var den väl inte men bra vet jag inte heller. Har faktiskt varit jätte dålig på att följa melodivfestivalen i år, tycker alla låtar som är med har blivit så dåliga. Dock finns det ju vissa som är bra, blir väl att titta när det är i globen istället. Hade faktiskt varit ganska kul att åka och titta i globen, men biljetterna är ju tydligen slutsålda sen längesen, eller har jag fel? För jag och min kompis hade planerat tidigare att åka och bo hos min pappa då, men det blev inte av.

Aja, nu ska jag gå kommer flera inlägg under dagen. Ha det bra!♥


Vad tycker ni? Bra eller dålig?

RSS 2.0