Twilight movie night!

Kom just för ett tag sen hem till Olivia efter att ha suttit på ungefär 6-8 timmars bio. Har tittat som Twilight, New moon och den som har världspremiär idag nämligen Eclipse. Den är nog den bästa filmen av de alla tre! Men det finns en sak som stör mig att ni som har läst böckerna och sett de tidigare filmerna vet vem jag pratar om. Hon som spelar Veronica i Twilight och New moon är inte samma person i Eclipse, lite smått irriterande. Men man överlever, men nu efter idag har jag verkligen börjat gilla filmerna. Har inte varit så stort fan av dom tidigare, men nu måste jag säga att jag verkligen gillar dom.. konstigt nog. Nej ni, två filmer med en snygging som Taylor Lautner i bar överkropp. Gissa vem som var koncentrerad på filmen och satt nästan och dregla?

Förutom att vi var på bio idag så åkte vi och lunch buffé och efter det var vi med Joakim, vi satt hos honom spelade spel och ja.. vet inte riktigt. Har inte så mycket att säga om idag, eftersom att jag har varit så jäkla taggad för Twilight movie night så det inte är sant. Och nu ska jag vara så barnslig att jag SKA köpa en poster på Jacob, jag ska ha!

Nej, nu ska jag ta och vara social med Olivia och sluta skriva här. Vart ett ganska långt inlägg, men vem vet när jag uppdaterar igen? Som sagt det är sommar, solen går före bloggen! :) Puss och godnatt till den som orkade läsa allt! ♥

 


Godnatt 00.47

jani, dom senaste dagarna här på norrstrands har verkligen varit konstiga men roliga. Ja, dom som har varit med kan ju fatta vad jag pratar om ni andra kan ju gissa ;) Men vad säger man det som händer på norrstrand stannar på norrstrand!

nu har jag egentligen inge mer att skriva, för ska upp imorgon till bussen som går 11.50. Så nattinatti! :)


En bildbomb med ännu flera bilder från göteborg! det är helt sjukt vad jag saknar.


















8 timmars bio.

Bloggen blir sämre och sämre uppdaterad och statistiken går och upp. Men just nu är den sämst! Visst den är inte på noll, så borde ju inte gnäll. Men iallafall, och visst lika mycket som jag hellre är ute och steker i solen än och bloggar så är ni ju säkert ut i solen och steker istället för att läsa min blogg, eller någon annan.

Aja, imorgon åker jag med bussen till Olivia och stannar där till på onsdag. Och på tisdag så blir det 8 timmars bio, nämligen en twilight, new moon och eclipse kväll. Har ju bara sett twilight för iegentligen så är jag inte så inne i dom där filmerna. Men det ska bli kul, och om inte så blir det kul att umgås med Olivia eftersom jag inte vet hur mycket mer jag kommer få träffa henne nu när hon har flyttat och jag flyttar.

    
Alla bilder är tagna från google, klicka på bilderna för att
få dom att bli större.


Jacob, lätt snyggast! ;)

Midsommar + bilder från fåröns lägret!

Skrev igår natt ett inlägg om min midsommar. Men det vart så totalt onödigt långt så ingen hade orkat läsa, men kan berätta lite kort om min midsommar.

Olivia och jag åkte på stan vart det var dött inge folk nästan, vi åkte på max åt glass och drack lyxshake. Sen åkte Olivia hem till Luleå, och jag åkte tillbaka till husvagnen. Badade, solade, umgicks och åt midsommar middag.

Min midsommar var bra, men ändå konstig vissa saker var ju ja.. annorlunda? Vissa var som det alltid brukar. 
Nu har jag inget mer att skriva, så höres! :)  















Olivia kan sitt dingding! :D

Tjena allihopa, det är www.minlillagronaflodhest.blogg.se här!

Som ni kanske vet så kom jag till Sandra igår kväll, det var ritkigt trevligt, vi badade och åt middag och kollade på film osv :)

Idag så var jag och på stan, ett ganska så jätte bra tag också, sandra hittade ett par skor som hon ville ha, men även hittade hon en t-shirt som hon ville köpa, men hon kunde inte.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, förutom att det är jätte jobbigt att skriva med henens data, det var konstiga knappar xD

haha allihopa läs min blogg sen när ni har läst detta. För att komma till min blogg klicka HÄR



ONSDAG 18:14

Snart ska jag ta och cykla till busstaionen och möta Olivia som kommer hit, längtar! :)
De må vara skönt att komma bort och inte göra någonting, men de kan vara kul att det kommer någon man kan umgås med. Dock var jag ju med Sebbe ett tag igår, men nu är han med sin Sanna.

Har även varit på stan idag, vart ett linne och en thisrt och armband. Plus att jag klippte mig behövdes verkligen med tanke på hu slitet mitt hår har varit efter all blekning! Nu ska jag ta och cykla till ICA ankaret för att köpa bannan och choklad till ikväll, och det ska vi grilla ikväll. Kanske inte lät så gott, men det äre!


Inte gör att bilden har något med texten att göra.
Men bilden är iallfall från Göteborg på Liseberg, OCH JAG SAKNAR GÖTEBORG OCH VILL TILLBAKA!


Öhhhh... Tjaaa :D

Öhh hej, jag sitter på facebook på sandras dator, kollade precis en jätte bra film på hennes telefon och den var ganska konstig... Jaa idag har jag inte gjort mycket bara typ åkt bil och käka lax men egentligen vare kött på en macka som min mamma gjort.. men det var iaf jätte gott! Jaa jag sitter i pite, vad trodde du, du måste fan vara knepig om du trodde jag var i bög jävla gve... det är så jääävla drygt där tycker synd om er alla som bor där :O det enda dom har där är md's som är positivt med hela förorten till en ännu värre stad aka kiruna... Men det är ju helt okey att flytta dit visst? Njaa... Kan jag inte riktigt hålla med om, eftersom alla som bor där vill flytta därifrån men komsi komsi bara! Jaa Jag glömde berätta jag är 184 lång :D endast 23 cm längre än lillsandra lilltösen.. det är ganska illa :O hur kan man vara så kort :D Tihi ;p Jaaa btw jag ska tydligen bli pappa med någon jävla amanda (ida eriksson) och ungfan ska tydligen heta sebastiana :O Jävla stalkerfan visste vad min mamma, pappa, lillebror1, lillebror2, hund1 och hund2 hette :O Fyyyfan Spoooooky, Tihi ;d Nu skrev min moster på facebook... Och nu skrev hon igen AHHHH! Nää nu måste jag svara åt moster Puss och kram! Btw Miss U Bjärski... (ta inget seriöst för jag hade egentligen  inget att skriva om så jag har bara bajsatrunt och skrivit det jag kommit på tihi)//Sebastian "HeatoN" Ekman

Jag och olivia, balen.



En bild på mig och Olivia från balen.



Jag kommer alltid finnas här för dig, dag som natt! ♥

Stan med Fanny

Har nyss kommit till Jonny och Maria. Har varit på stan med Fanny först gick vi in på Jeansgruvan, vart jag först skulle köpa ett par jeans men ångrade mig. Sen bestämde jag mig för en skinjacka, men ångrade mig när jag hittade en snygg tröja svart med silvriga saker på axlarna. Dock hade den axelvaddar men det syndes knappt som tur var eftersom att jag inte alls är ett stort fan av axelvaddar!

Snart ska jag äta vårrullar♥ som mamma och Maria har gjort, sen blir det att packa in för piteå imorgon och färga håret, igen.. för just nu är mitt hår hyfsat fläckigt. INTE OKEJ!

Have a nice night!


// SANDRA JOHANSSON



Gammal bild, men det är ju alltid något.


Olivia in action!


Så här kan det bli när jag Olivia sitter sysslolös en kväll i Piteå som ledare på ett läger.
Jag och Olivia bestämde oss för att köra sanning och konsekvens från FRIDA tidningen hon hade köpt, o ja.. här ser ni ju vad hon fick göra.

Älskar dig, fast du hoppar omkring som en apa och sjunger manboy! ♥


=D


Jag och Lina, när vi "hejade" på Elin's fotbollslag.


Godmorgon

Har vaknat för ett tag sen även ätit frukost med Annette, Alex, Jonatan och Mini.
Idag vet jag inte vad som händer, kanske bara kommer vara hemma. Känner ingen större lust att gå ut, så då kan jag ju vara hemma. Och när jag tänker efter är det sjukt längesen jag bara var hemma. Men får se, har inte bestämt något ännu.


Just nu sítter jag även att laddar upp bilder från Göteborg, balen, skolavslutningen, Piteå och lite annat. Så någon bild ska jag försöka slänga in. Aja, hörs senare. Baj! :)



Haha, en oseriös bild från i Fredags! Klicka på den för att den ska bli större.

Musik




Har tråkigt

 

HUR..
svarar du i hemtelefonen? - hallå
svarar du i mobiltelefonen? - olika men oftast hej eller hallå.
sov du i natt? - normalt?
gör du för att imponera på någon? - är mig själv
mycket pengar har du just nu? - 50 kr
mycket är klockan? - 02.09
spenderar du en regnig dag bäst? - är med mina vänner eller sitter vid datan.
reagerar du när du inte får göra något du verkligen vill göra? - blir sur

VEM..


är ditt 10:e sms ifrån, och vad står där? - Christoffer, Nähä med vem då :)
är ditt 5:e sms ifrån, och vad står där? - Olivia och det smset var långt som en bok så orkar ej skriva xD  
dansade du med senast?
- Malin, Ida och Oscar? xD
litar du på mest i din familj? - mamma
saknar du mest just nu? - mina syskon hos pappa
är bäst på att sjunga enligt dig? - Olivia, av dom jag känner.
ska du träffa imorgon? - Ingenaning
sov du över hos senast?
- Lina
delade du senast en öl med? - minns inte
festade du med senast? - förra fredagen


HAR DU..

kysst en främling?
- hm.. ne?
blivit kär i någon vid första ögonkastet? - nej, inte kär.
druckit så mycket att du spytt? - nej
gått utanför din "hemstad" utan smink? - jo
åkt lastbil någon gång? - ja
någonsin gjort en kullerbytta?
- ja
köpt lösgodis för över 50 kronor?
- ja
haft ögoninflammation?
- ja
använt strumpor som vantar?
- ja
ätit hund, marsvin, råtta, apa eller kanin?
- nej ;o
tänkt dig hur det hade varit att vara känd? - haha, ja.
strulat med fler än 5 pers på en 24 timmars period? - nej
dansat inför fler än 50 pers? - ja


Du vet att du betyder otroligt mycket? <3



En sjukt gammal bild på mig och Louise, tror den är från sjuan!


I'm happy with out you!

Jag är både glad och lycklig utan dig, slå det du!


you make my day, lala!


hjälp mig?

bloggdesign, inte min grej! ;o
Så om någon skulle kunna vara snäll och hjälpa mig så skulle det vara trevligt!
Men nu ska jag ta och lägga mig ner och börja fundera på att sova, skriver imorgon. Gondatt! :)

Bilder








klicka på bilderna för att få dom större!


Idag hade jag och mina kusiner en sån här "spöka ut oss dag". Så därför ska ni veta att allt är väldigt oseriöst ;) Sminkningen, håret & bilderna.

tuppkam

haha, nu vet jag inte vad jag har gått med på.. men Lina och Elin ska göra en "tuppkam" på mig. Ja, ser ju sen vad det blir. Allt jag kan säga nu är "AJJJJ!".


ELLLLIN!


stekis LINA!


Off

Som ni märker har bloggen varit ganska "off" om man ska kalla det så, har haft en massa att göra. Har varit i piteå från måndag till idag, utan dator. Men jag skrev faktiskt ett inlägg när jag var inne på Skeppet på Pitehavsbad. Men tyvärr när precis skulle publicera det så försvann internet så det blev inget av det.

Bloggen kommer fortsätta med att vara ganska dåligt uppdaterad, eftersom att jag inte har något att skriv.. där ljög jag, känns som om jag har hu mycket som helst att berätta! Men nu är det så att vårat internet funkar lite till och från för tillfället, så när det börja funka bra igen så lovar jag en massa uppdatering och en massa bilder. Mera från när vi var i Göteborg, från bal och skolavslutning och videoklipp från piteå + bilder :)

Aja, ha det bra så länge! Nu vart det ett långt inlägg så grattis till den som orkade sig igenom allt. Pusshejs!

Igår och idag

Sitter hos olivia och ska snart böra gå hem, dock känns det inte speciellt kul när det inte ens är sol ute! Men ett plus är ju att det är söndag och man inte behöver tänka att det är skola imorgon. Dock måste jag ta och packa till piteå idag, åker ju dit imorgon och stannar till torsdag, i think? :)

Igår.. Åkte jag och tittade på fotboll med Lina sen åkte vi hem, hoppade studdsmatta, åkte och åt på thai med Olivia och Lina, sen åkte vi hem satt på studdsmattan och gjorde lite allt möjligt, sen åkte jag och Olivia till henne vart vi inte var speciellt länge för Simon ringde och sa att vi skulle komma till tallbacka, var där ett tag och träffa lite folk. Sen åkte vi vidare och till Robert och var där ett tag och vid klockan 02.00 åkte vi hem till Olivia igen.




haha, en gammal bild. Men den bjuder jag på, eller olivia gör. För det är hennes bild! :)


SOMMARLOV

wiho det sommarlov, men dock känns det som en vanlig helg. Men när jag vaknade i morse såg jag iallfall att det var fint väder ute! vilket gillas enormt, eftersom att jag inte kan minnas sist det var sol och nästan klar blå himmel.

Gårdagen behöver ju inte disskuteras, men den funkade. Fanns det hade kunnat finnas hundra sätt att göra den bättre! Aja, snart ska jag börja platthåret. Kan ju inte sitta inne hela dagen! Hejsvejs sålänge!


Bara för att den här bilden får mig att tänka på sommar!


<3

jag saknar dig vid min sida..

snart till Olivia, sedan balen!

Snart bär det av till Olivia, ska fixa håret hos henne och sminket. Hennes mamma ska hjälpa mig med håret, vilket var väldigt snällt av henne nu när min mamma jobbar så sent. Hade jag gjort det själv hade det inte blivit bra..

Ni minns hur nervös jag har skrivit att jag varit? Ett mirakel har skett och jag är inte alls lika nervös längre, visst det pirrar lite i magen. Men innan hade jag ju värsta ångesten, det var tack vare mamma som pratade med mig igår så försvann det. Så förlåt igen, för att jag var så grining.

Tror jag har fått med allt jag ska ha med nu, och som tur är kör Matti upp mig dit, så jag slipper gå med allt dit upp. Nu ska jag kika lite snabbt på datan, sen blir det nog inga mer inlägg idag. Eftersom att balen slutar 1 i natt, så blir nog att vara där hela tiden, umgås med klassen sista dagen och sånt. Aja, hare bra! :)


bara för att jag inte har något att göra just nu.








1. Det första du tvättar i duschen?
håret

2. Gillar du kaffe?
nej

3. Hur mår du just NU?
uttråkad + trött

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
skulle ni allt vilja veta va ;)

5. Berätta om din senaste dröm.
minns inte

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
tror jag väl.

7. Vad vill du ha just nu?
värme + sommarlov

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
nej, orkar inte xD

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
slickar, läskigt att bita!

10. Använder du smileys?
ja, nästan alltid. Drygt utan.

11. Har du träffat någon kändis?
Jao

12. Gillar du keso?
ah, går ju att äta.

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
minns inte.

14. Hur många länder har du besökt?
norge, finland och sverige, turkiet, thailnad, spanien och några till.

15. Är dina föräldrar stränga?
Ja, sådär.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
nej, för feg.

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
ja

18. Brukar du hyra film?
ibland

19. Var kommer du vara på lördag?
vet inte, kanske hos louise?

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
nej

22. Vad åt du till lunch?
potatisbullar

23. Har du lockigt hår?
nej

24. När grät du senast?
hm, minns inte.

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
ja

26. Favoritårstid?
sommar! :)

27. Vem höll du senast i handen?
vet inte.

28. Sover du med TVn på?
har väl hänt nångång.

29. Tycker du att du är gammal?
nej, inte precis

30. Är du mörkrädd?
jao, kanske lite.

31. Gillar du ditt liv just nu?
både ja och nej

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
nej

33. Har du bra syn?
ja,rätt så.

34. Var är dina föräldrar just nu?
tv rummet

35. Vad har du på dig just nu?
tröja, jeansleggins, sockar, bh, trosor

36. Vad var det senaste du köpte?
mascara?

37. Hatar du mer än 3 personer?
nej

38. Använder du sushipinnar?
ibland

40. Äger du ett vapen?
nej

41. Gillar du ditt hår?
nej!

42. Gillar du dig själv?
nej

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
mamma

44. Hur ofta använder du MSN?
varje dag, nästan

 


Med Malin

 



Malin var nyss här, kändes som det var ett tag vi umgicks. Hemma alltså, vi testade lite friysrer till balen imorgon, snacka lite skit och annat. Får verkligen hoppas att det nu inte dröjer hundra år tills nästa gång jag är med henne igen.

Tänker verkligen inte skriva här hur galet nervös jag är inför imorgon, så jag låter bli och hoppar in i duschen istället! Ha det bra så länge.


Sista dagen..

Om ungefär en halv timma så ska jag ta och börja gå ner till bussen, för att vara sista dagen på Tallbacka skolan.. Känns skönt men samtidigt ganska tråkigt, känns ganska konstigt att till hösten då kommer man inte gå till tallbacka och ha sitt upprop, utan istället kommer jag mest troligt vara i en skola i kiruna! känner bara nu hur det pirrar i magen.. nej nu måste jag sluta vara så nervös för allt, för skolan, för balen, för flytten. Men det kanske hör till att man ska vara det?



Aja, nu måste jag göra mig klar inför skolan och börja springa till bussen, hare bra!

Balen, panikångest!

hoja, börja nästan få lite panik inför balen. Vill nästan inte gå på mattan in, känns nästan som om jag just nu kunde gå bakvägen! Och tänk om jag nästan har panik nu, vad kommer jag inte då ha på torsdag. Det som är värst är att jag ska lära mig gå i min skor.. hur det nu ska gå. Vet att det är många tjejer som säger att det har problem att gå i sin högklackade, även fast mina klackar bara är 8cm så är de en plåga för mina fötter! Men hur är det? "ska man vara fin får man lida pin"


Aja, nu ska jag sluta klaga. Snart blir det dags för en dejt med en viss John blund, my darling! ♥
Uppdatera kanske nåt till inlägg, annars så gör jag det imorgon. Hejs!

My day

Kom nyss hem från stan, var där med Malin och Olivia. Kan ju berätta lite kort om dagen, eftersom jag inte har något att göra.. men borde städa mitt rum, ser ut som en bomb.. men det var en annan historia!

I skolan hade vi brännbollstunering då alla klasser från 7-9 skulle möta varandra, och jag kan fatta mig kort. Så klart vann 9c♥ allt, haha. Efter skolan åkte jag hem, jag och mamma fixade klänningen till balen. Efter det kom Olivia och vi åkte och fikade på nyfiket, Malin kom och vi gick på stan vart jag köpte leggins till skolavslutningen och en mascara (hoppas verkligen den är bra). Nu sitter jag här, väntar på att olivia ska bli klar.


designen..

Designen är bara tillfällig, ska försöka fixa bättre sen. Och headerna med, men så länge får det vara så hära! :)
Aja, nu ska jag gå. Hejs! :)

chilla

Om ett tag ska jag ta och åka till Olivia för att färga hennes hår inför balen, och ikväll ska mamma hjälpa mig med att göra blond slingor. Hoppas verkligen att det blir bra den här gången!

Känner mig ganska lungn, inga läxor inga måsten. Grejerna till balen och klänningen till skolavslutningen är fixad, då är det väl bara att ta det lungt och inse att det nu bara är 2 skoldagar kvar! =D




ett litet bild collage från Göteborg :)


Åker bil

Sitter i bilen påväg hem, ganska så lång tråkigt. Och hemma är vi först halv tolv ungefär, aja. Har ju datorn och har nyss tittat "vi hade iallafall tur med vädret, igen" vet inte om den var så bra. Snart kanske jag tar och sover ett tag också, börjar bli lite trött. Aja, nu vet ni att jag lever iallafall, uppdaterar imorgon! :) Goodnight.


friends 4-ever?

En sak som känns sjukt jobbigt med att grundskolan snart är slut att vi alla kommer delas. Även jag och mina bästa vänner. Olivia flyttar till Luleå, Annelie till Öjebyn, Ida och Louise stannar kvar i Malmberget, Jag och Malin sticker till Kiruna..

Tråkigt är bara förnamnet, kommer ju gråta floder när vi delas. Men kontakten är nog något vi alla kommer försöka hålla, iallafall jag! :) och med tanke med att Malin följer med till Kiruna så kommer vi ju hålla ihop, och Ida och Louise finns kvar i Malmberget så då blir det ju att umgås så fort man kommer hem, iallafall försöka.

Men det jobbiga är att Annelie och Olivia flyttar ner till Luleå och Öjebyn, men vissa helger ska ju dom också hem, och då ni! :)  Vill verkligen inte förlora vänskapen med någon, finns så många minnen vi har delat, oförglömliga! Och mera ska det bli. 













Sista veckan i skolan

Idag bär det av hem till Gällivare, har varit ganska skönt här i Piteå. Bara ta det lung inga måsten, men nu är det söndag och sen måndag=skola. Men wihhoo, längtar faktiskt, helt sjukt. Sista veckan med klassen, inga lektioner, bara lungna dagar. Veckan lär gå fort..

Måndag; Blir det städning
Tisdag: Fotboll- & bränbollstunering.
Onsdag: vetej.
Torsdag: Ingen skola, balen.
Fredag: Skolavslutnig, kommer nog bli den jobbigaste skolavslutningen någonsin.





Måste bara tillägga att den här två terminen har varit ganska.. bra? Har hitta nya vänner, lärt mig nya saker, vilka man kan lita på och inte osv. Sen innom skolan, så ja.. det kan ju disskuteras.

sooner or later

Sooner or later
We'll be lookin' back on everything
And we'll laugh about it like we knew what all was happening
And someday you might listen to what people have to say
Now you learn the hard way



shopping

Idag vart det att åka in till stan i Piteå. Med mig tillbaka fick jag:

1 par byxor
öronhängen, nagelack, nässmycken.
1 linne
2 tröjor 

Tror jag fick med mig allt, ikväll blir det väl att sitta i husvagnen med Alex och Jonatan. Mer vet jag inte, aja har inget viktigt att skriva. Ha det bra, hejdå! :)  

So follow me down, out of this town.


kommer sakna 9c!

Vem är kass på att blogg? Rätt svar: Sandra!

Jag vet, men har inte orkat. Varför göra det när allt man skriver inte ens har en menning? Lika bra att låta bli, men iallafall. Idag var den sista dagen med vanliga lektioner i grundskolan, känns ganska overkligt faktiskt. Känns inte som att när vi går ut på fredag så har jag gått ut grundskolan allt har gått så snabbt..

Känns som om jag kommer gråta floder på skolavslutningen, jag kommer sakna min klass utan tvekan! Vi har alltid fått höra att vi har varit den värsta klassen, vi har fått lärare att gå ut klassrummen och så mycket mer. Vi har gjort en hel dåliga saker, men aldrig skvallrat på varandra istället har vi tagit skiten allihopa.. Sammanhållningen har gått ganska upp och ner, men man har alltid kunnat prata med alla. Och alla skratt vi har delat, minnen kommer det alltid finnas! ♥


9c ♥


I hate that I love you so

vill skriva, men vet inte hur..


Bilder från Göteborg!



























Lite olika bilder från när vi var i Göteborg, orkar inte ladda upp alla 400 :) Men ska ladda upp flera senare, för nu orkar jag inte mera men det här vart ju en liten bildbomb iallafall.. hoppas det räcker tills vidare, hejs! :)


RSS 2.0