BUUUH! =D




Visst är han söt? Jag hade halloween sminkat Love, han är vampyr!


Lule resa med ida

Idag vart jag med Ida i Luleå, fick stiga upp klockan halv fem på morgonen för att göra mig klar. Sen var det bara att gå och vänta på bussen. Bussen var sen så vi tänkte nu kommer vi missa tåget också, men tåget var ju som 40 min sen själv, aja.

Vi gick runt på stan, och vid tolv ringde vi Olivia och sa att hon skulle följa med och äta någonstans. Innan vi skulle äta velade Olivia gå och testa balklänningar. Hittade en hel del snygga! Men dock hade dom ju sina nackdelar, som hur mycket läger man ut för en klänning som man lär ha en gång?

Efter det blev det och äta Kina buffé, mysigt värre. Fast ja.. det kunde ju ha få vara mindre folk!
Efter der blev det att åter igen gå runt på stan, men vi less ganska snabbt och gick upp till Olvia och tog det lungt ett tag istället och väntade på tåget.
När vi skulle till tåget var vi nästan tvungen att spring, eftersom om att det var ca 15 min tills tåget skulle gå.
Men precis när tåget passerar sunderbyn så blir det strömmavbrott just i den vagen jag och Ida sitter så vi var tvungen att vänta på ett annat tåg som skulle ta oss tillbaka till Luleå för att byta lok, och bara därför vart vi 2 timmar försenad.. Något som bara kan hända mig? haha nej nu ska jag inte låta som värsta divan, nej men jag föredrar nog heller flyg än tåg :)




btw köpte;

* Kofta
* linne
* tröja
* jeansleggins
* mjukisbyxor
* foundation

och lite annat, sammanlagt slösade jag bara ca 1000kr.

nu ska jag, hejsvejs!

Hur ska man kunna veta vad man vill bli?

Är det menningen att man ska göra sitt livs val när man bara är 15 år? :o
Välja vad man vill bli, hur ska man kunna veta vad man vill göra?

Man ändrar ju sig hela tiden, som när man var liten. Man velade bli delfinskötare, dagisfröken, brandman osv..
Jag vill nu bli stalyist och gå hår&make up. Linjen finns i Kalix, och det finns bara 6 platser. Och redan nu är det ca 4 som ska söka. Intagnings poängen var inte så höga, och jag skulle nog klara dom, men tanken på att det bra finns bara 6 platser..

Jag bo i Kalix? själv? kan inte tänka mig att det skulle vara kul, men jag vill gärna gå den linjen. Och skulle både jag och Malin kunna komma in så skulle det bli ännu bättre! :) Matti säger att alla som flyttar till kalix blir bonde, haha javisst! Jag går hår&make up, jag ska fixa kossor, yeah! Nej men allvarligt. Man har tre val, mina val ser ungefär ut så här.

1. Hår&make up i Kalix
2. Livsmedel i Luleå
3. ?

Men nu funderar jag även på om jag ska gå hantverkslinjen i Luleå och gå inriktning frisör, och där efter gå högskola till stalyist? Det borde ju gå. Så då om mitt tredjeval blir livsmedel? Åh, det här är sjukt jobbigt.
Och eftersom att ingen av linjerna jag vill gå finns här så, måste jag flytta. Hur ska man ha råd med det? Mamma berättade att jag drygt får 3000 kr i månaden, och sen kanske mer då och då. Men om hyran på nästan alla går på ca 4500 kr i Luleå, hur ska man ha råd? Det blir dyrt även om jag delar med Malin.

Men jag ska forsätta och titta och leta, grejen är att vi ska söka nu när skolan börjar! Som tur kan man göra ett omval i maj tror jag det var, känns som om det kommer bli något för mig. Men hoppas jag hinner bestämma mig snart.

bilder

Juste lovade ju bilder från jul :) vart inte speciellt många eftersom att min systemkamera dampar, så ni får se dom jag tog. (dock är det kort från dagen innan julafton när jag och mamma fixar.)






Inte för att jag vet vad en annans har med julen att göra?




Måndag

Seeeg måndag!

Jag har ingenaning vad jag ska göra. Borde städa mitt rum, men finns det något tråkigare?
Och att alla ska åka bort nu när jag ska vara hemma för en gångs skull, aja. Alla har ju inte åkt som tur är, och på onsdag blir det luleå med Ida mest troligtvist, hoppas! Skulle vara kul, eftersom att vi nästan har slutat umgås, varför det har blivit så vet jag inte. Men saknar det.

I veckan bilr det ju iallfall som sagt att åka med Ida till Luleå på onsdag Olivia kanske också skulle med, på torsdag är det ju nyårsafton vet inte riktigt vad som händer då sen på lördag ska jag vara med Josefin, ska bli kul! :) Har inte träffat henne på länge, eller jo på stan och så.

Nej nu har jag inget mer att skriva, hejs! :)

Julafton

Jahap, då var det över? :) julen alltså..

Iegentligen vet jag inte vad jag ska skriva? Hur min julafton var? tja.. den var väl som de flesta andras?
Massa julmat & julgodis, mys, julklappar. Jag är iallfall grymt nöjd med mina julklappar, och gillar min nya mobil. Dock är det ju lite jobbigt när man ska skriva sms och så, men ähh lär ju mig ;) haha.

Jag fick iallfall;

Kläder
Smycken
Pengar
(ca;1500)
Smink
Mobil
xbox360
(fast den fick både jag och min lillebror)

ja, och en massa annat.


Mobilen jag fick! :)


Har inte laddat upp bilder från julafton ännu på dator ännu, gör det senare. Nu ska jag iallafll gå och titta tv och ta det lungt. Har det bra!



Tänk att jag faktist trodde du skulle ringa, men inte ens det gör du.
Är det jag som har för stora förhoppningar? eller vad är det?

Tidningsgubben..

Idag har det varit hur mycket som helst att göra. Har varit på stan och handlat julklappar med min lillebror. Det gick bra, dock gick vi över priserna vi skulle hålla oss till men äh skitsamma. Ja.. juste, när jag och Alex var på stan så kom en gubbe från en tidning och börja fråga vad jag tyckte om att det var jul imorgon o bla bla. Men det värsta var när han skulle ta kort, ser ut som om jag inte har nå hår eller något. Han tog ju som bara kort på ansiktet, fyfan! ;D Men sen när jag sa " Snälla ta bort den där!" så sa han bara " titta i tidningen du kommer vara med imorgon!" och sen gick han bara. TASKIGT!

Aja, därför tänker jag inte säga vilken tidning det var ;)

Här kommer iallafall bilder från skolavslutningen som jag har snott från Olivia. ( www.minlillagronaflodhest.blogg.se )

Malin, Olivia, Annelie, jag och Ida.


Olivia och jag sjunger " free fallin"

Blir mer blogg efter julafton, ska ta en hel del bilder. Så laddar upp dom också då.
Baj!

Tisdag

två dagar sen äre julafton, längtar! :)

Idag har jag och Alex gjort någon chockladkola och ischockad. Vart ju ganska lyckat iallafall. Men kolan, är ännu för seg för att kunna ta bort från papparet, får väl ligga i frysen i hundra år.
Aja, nu ska jag gå. Ska kika buss till gällivare, hare bra! :)

JULAVSLUTNING ÄNTLIGEN!

Snart så är det jullov!
Gud vad man har längat, slippa läxor, slippa stiga upp tidigt varje morgon, slippa allt som har med skolan att göra.

Snart kommer mommo och Olivia så ska vi åka till skolan och hämta betygen, sen blir det att gå till tennishallen, att man ens kan tänka sig att ha skolavlutning i en tennishall? Aja, skit samma. Det är inte det värst. Ska sjunga Free Fallin med Olivia, och min röst är nästan bort. Hur ska det gå? Ha ätit hals tabletter som en tok sen jag kom hem.

Har även hunnit städa mitt rum lite grann, såg ut som jag vet inte vad. Så kanske kan hitta på något roligt ikväll utan att ha dåligt sammvete över att mitt rum ser ut som en bomb? Aja, får se vad alla andra har tänkt hitta på ikväll. Så blir nog inge mera dator i dag. Så alla som vill kan ju ringa/sms:a.

Har det great! :)

Eftersom jag inte orkar blogga idag, så blir det bilder från när jag sov hos mina kusiner för ett tag sen. Men bilder gillar vi! (Y)


Elin skulle bli en rikemans unge.


Haha, min kusiner tyckte jag skulle passa som någon fjortis! :D





Lina velade inte att man skulle lägga ut en bild på hennes ansikte så
det blev en bild på hennes fötter, yeeeeaah!


Ansiktsmask blev det också, Elin fick en rosa.


Medans jag och Lina hade choklad, tummen upp!


Haha, man kan ju ignorera mina kanin tänder.


Lina med choklad i ansiktet, eller lera?


Smetar in lera, yuuumy!

Haha, jag och Malin i ett nötskal! Älskar dig! <3


















Jonny, Vila I Frid! <3

Jag saknar dig så enormt mycket och önskar att du kunde vara här! ♥

 

 


Miss u!

Usch, mår illa.. och vad det beror på ja ni.

Iallafall, sitter och lyssnar musik. Som verkligen väcker minnen och känslor. Alla har ju såna låtar?
Såna låtar är ju alltid bra att ha. Alla har vi dåliga dagar, så varför inte då slå på en låt som du minns när du var som gladast? Det gör då alltid jag, och genast mår jag mycket bättre! :)

En sak jag saknar enormt mycket är sommaren med Malin när jag var hos henne i Uppsala. Det händer ju inte ofta jag får åka dit. Och jag hade iallafall sjukt kul där! Jag och Malin är ju som vi är, det är aldrig tråkigt med henne!
Skulle lägga upp en massa bilder, men det gick ju inte. Krångel som vanligt, men aja.

Saaaknar min Malin! <33


Nu ska jag gå och käka chips och titta film, hare! :)


En novell jag skrev för ett tag sen, läs den som orkar :)

Skriket efter hjälp

 

Jag fortsatte att gå , medan jag tittade bak var fjärde sekund, nästan varje gång kunde jag se hur en svart skugga svepte förbi. Jag försökte övertala mig själv att inte bli rädd, att skuggan bara berodde på att jag kanske hade råkat dricka för mycket på Sofias fest, men ändå blev klumpen i magen bara värre och värre. Utan att jag själv tänkte på det, så hade jag börjat små springa, allt för att jag skulle komma hem fortare. Jag tittade snabbt bak när jag sprang och märkte att jag inte längre kunde se någon skugga, istället såg jag en man gå där bakom, en man med en svart rock och en luva som hängde för ansiktet och på grund av den mörka vinter natten kunde jag inte se vem mannen var. Jag slutade att springa men gick allt fortare och fortare, plötsligt känner jag hur någon greppar tag i min axel. Mitt hjärta började slå volter, min kropp vart alldeles förstelnad. Vad skulle jag göra? Springa och skrika eller vända mig om och slå?

Precis när jag vänder mig om för att slå till personen känner jag hur den greppar tag i min hand. ” Är du galen? Har du tänkt slå mig?” sa han, han som jag såg var min pojkvän.

”Är du dum i huvudet? Du kan ju för fan inte skrämmas så där! ”skrek jag.

”Förlåt älskling det var inte meningen” sa han med en sådan gullig röst så jag inte kunde låt bli att le och bli alldeles varm inombords. Sakta böjer han sig fram och tar mitt ansikte i hans händer och kysser mig ömt, plötsligt kändes det som om jag fick tusen fjärilar i magen och jag var så glad att han stod här med mig.

”Jag måste gå nu, mamma är redan arg. Vi hörs, jag älskar dig Linnéa!” ropade han medan han gick. ”Jag älskar dig också Andreas!” ropade jag tillbaka.

Jag fortsatte att gå, och jag kunde nu se mitt hus nedanför kullen. Huset stack ut ganska mycket eftersom att min mamma hade fått för sig att huset skulle vara ljusblått och resten av husen var typiskt svenska, röda med vita knutar.

Jag började genast känna mig mycket tryggare, tack vare Andreas hade jag glömt den läskiga mannen. När Jag bara var ett kvarter bort från mitt hus, kom den hemska känslan tillbaka att jag var förföljd. Jag vände mig om, där stod han samma man som jag sett tidigare. Jag såg hur mannen gick allt fortare, jag började springa hem och önskade att mannen skulle försvinna.

När jag kom hem smällde jag igen dörren efter mig, och låste. Jag satte mig på stolen som stod mitt i mot dörren, där satt jag och kände rädslan i hela kroppen. Allt jag gjorde var att stirra på dörren. Aldrig, aldrig någonsin hade jag varit så rädd som jag var nu.

Precis när jag skulle ställa mig upp, så hör jag hur någon går upp för trappan mot ytter dörren. Jag bara stod där helt förstelnad, jag kunde inte slita min blick från det frostade glaset i dörren. Allt jag kunde se var någon som gick på verandan. Jag sprang till telefonen.

“ Svara snälla, snälla, snälla..” sa jag medan jag skräckslaget tittade runt i huset.

“ Hallå?” svarade personen i telefonen. “ Snälla Andreas du måste komma hit, mamma och resten av familjen är bortresta. Och jag lovar det är någon här ute!” Sa jag så fort att jag nästan snubblade på orden. “ Linnéa klockan är tre på natten gå och lägg dig, du är säkert bara trött.” viskade han så det lät som om han skulle somna. “ KOM HIT NU OM DU VERKLIGEN ÄLSKAR MIG!” Skrek jag och la på, jag hoppades på att det skulle få han att vakna till. Tjugo minuter senare hör jag åter igen att någon går upp på bron.

“ Öppna Linnéa, det är jag, Andreas.” skrek han.

Jag sprang fram till dörren och öppnad, när Andreas kom in så slängde jag mina armar om han och höll nästan på att börja gråta för att jag var så glad att jag inte behövde vara själv längre. “ Åh, du kom!” sa jag och försökte torka bort de tårarna som höll på att komma.

“Jaja, men kan vi gå och sova nu? Vissa sov ju, när vissa andra ringde” sa han och lät nästan sur. Jag orkade inte bry mig i att han lät sur, jag var bara så glad över att han faktiskt hade kommit. Vi gick och la oss i min säng, och jag la mig tätt intill Andreas och höll om honom. Äntligen skulle jag få sova.

Plötsligt Vaknar jag av att Andreas telefon ringer, jag slänger en snabb blick mot klockan och ser att den redan är halv fyra. “ Vakna Ante, din telefon ringer. Och klockan är redan halv fyra.” sa jag medan jag klättrade över honom för att gå och sätta på te vatten, allt springande igår hade gjort så att hon fick ont i halsen. Tanken på vad som hade hänt igår fick mig att fundera på vem mannen igår var, men jag försökte övertala mig åter igen att jag säkert bara sett i syne. Det hade helt enkelt blivit lite för mycket sprit på Sofias fest. “ Tjena trollet!” skrek Andreas när han kom in i köket. Jag tog en snabb titt i spegeln och såg att mitt bruna långa hår stod åt alla håll och kanter, och sminket från igår var alldeles svart. Man kunde nästan tro att mina bruna ögon var kol svarta. “ Jag måste gå nu, flyget går om tre timmar. Fy fan vad skönt att slippa den här kylan och få åka till Spanien. Fast kommer ju sakna dig otroligt mycket.” sa han och gav mig en puss. “ Hejdå och skynda dig hem!” skrek jag medan jag såg han försvinna bland husen. Det hade redan hunnit bli mörkt och dimman låg som ett tjockt täcke över byn.

Jag började fundera över om jag skulle ringa till mamma och höra om de skulle komma hem idag. Men då skulle hon tro att jag inte vågade vara ensam hemma, och då skulle jag aldrig få flytta till Umeå i höst och börja plugg där. Istället bestämmer jag mig för att titta tv, dagen gick fort eftersom att jag nästan sovit bort hela. När klockan var tio över tolv, bestämde jag mig för att gå och slå på en film i mitt rum. Jag gick upp på över våningen och gjorde mig i ordning, nästan direkt efter jag slagit på filmen kände jag hur ögonlocken blev allt tyngre och till slut somnade jag. Efter att ha sovit i en halv timma, så vaknar jag upp av att ytterdörren på nedervåningen smälls igen. Men en fart flyger jag upp ur stäng och står helt still för att lyssna. Jag smyger sakta fram till dörren och ser genom en springa i trappan att det är någon där nere, fort slår det mig att personen ser exakt ut som mannen från igår. Och det tar inte länge tills att jag inser att det är mannen från igår, med världens klump i magen så flyger jag under sängen och hoppas på att han inte ska hitta mig. Plötsligt hör jag hur det blir alldeles tyst. Men tystnaden bryts snabbt när jag hör hur någon går i trappan, fotstegen hörs allt tydligare och man kan höra nu att det står någon just på väg in till mitt rum, just känns det som om min mage skulle sprängas och tårarna börjar forsa ut. “ Snälla gode gud låt han inte hitta mig, jag gör vad som helst bara det här är över” tänker jag och hoppas på ett mirakel. Nu när jag tittar mot dörren så ser jag inget och hör inget heller. Sakta börja titta runt, just då känner jag hur någon greppar tag i min fotled och med ett ryck så dras jag fram ur sängen.

Mannens ansikte är det första jag ser, och med världens chock så ser jag vem manen är, min biologiska pappa. Med grepp om min högra fot led och med en vas kniv i hans vänstra hand.

“ Nej snälla, låt mig vara!” skriker jag medan tårarna forsar ut. Men jag märker att inget har tänkt hindra honom, snabbt för jag tag i ett glas som hamnat under sängen och kastar det rakt i huvudet. Just då tappar han greppet om min fot och jag reser mig snabbt upp för att springa iväg. När jag kommer till trappan känner jag hur han greppar tag i min axel. Jag flyger ner på golvet på mage. Jag skriker som aldrig för ock hoppas att någon ska höra mig. Just då känner jag det sista jag någonsin kommer få känna, hur min egna pappa vänder mig och sticker en kniv rakt genom bröstet på mig, jag känner hur jag allt får svårare att andas och hur det sakta svartnar till för ögonen…

 

“ Linnéa, kom och hjälp till här vi har en hel del att bära in. Simon kan du säga åt din stora syster att komma ner?” skriker Linnéas mamma från neder våningen.

Simon springer snabbt upp för trappan och in till sin systers rum. “ MAAAAMMA!” skriker Simon innan han faller i hop på golvet, hur skulle han någonsin få bort den bilden? Sin stora syster död och blodig liggandes i sin egen säng.

Linnéas mamma kommer upp springandes upp för trappan tätt följt av hennes man. När de kommer in i rummet, står de som förstelnande. Linnéas mamma brister ut i tårar, där ligger hennes dotter i sin egen säng, liggandes i sitt eget blod med en lapp på bröstet.

Där det står:

Att du trodde du kunde hålla mig borta från min egna dotter genom att låsa in mig på psyket, det var ett stor misstag som du nu ska få ångra.

Om inte jag får henne så ska ingen få henne! // Linnéas biologiska pappa.


Fredag X- mas party!

Igår var det X-mas Party! på nordan, själv var jag där och "jobbade" om man kan kalla det för det, i början fick jag stå och "taffsa" på folk, haha nej men man kollar så dom inte har med sig sprit in och så. Och en annan gång stod jag och tog blåskontroll.. nog med det. Annars var det ganska full fart hela tiden tyckte jag iallafall.

Hade iallafall jätte kul, sprang runt med Olivia och Alicia. Dansade , lyssnade på musik och framför allt tittade när LaZee skulle spela, han var väl helt okej. Inte sånt jag brukar lyssna på men men. Hade med kameran igår men blev inte så mycket bilder, tyvärr. Kan ladda upp det jag har senare.

Kom där i från vid halv 2 var ganska trött så gick och la mig direkt. Nu sitter jag här och undara vad jag ska göra idag. Mamma och resten av familjen är upe i fjälls med en massa folk vi känner, som ni minns har vi ju husvagnen där uppe. Så dom kommer hem imorgon, men gissar att det blir sent dom ska ju säkert hälsa på hos kiruna bona ett tag.

Aja, nu ska jag titta andra avenyn, ha det great!
Kommer nog garanterat mer inlägg idag så ;)


Film tips; Benjamin Buttons otroliga liv.

Nu blev jag lite smått arg, hade redan skrivit det här inlägget. Men vad tror ni hände? Jo, internet hackade upp sig, så allt försvann aja, skriver igen. Inte mer med det.

Men iallafall, jag har kommit på att jag borde ha en kategori som heter " Film tips" för nu har det blivit en del såna, 3 st iallafall. Så varför inte? Filmen jag skulle tipsa om heter iallfall; Benjamin Buttons otroliga liv.

Jag tyckte filmen var bra, visst var den bra men ganska lång. Den hade sina sega stunder då och då. Men jag tycker iallfall filmen var bra, och man borde se den! Den var lite annorlunda, om man säger så.

Handlingen; "Benjamin Buttons otroliga liv" är berättelsen om en man som föds gammal och sedan så att säga lever sitt liv baklänges. Benjamin (Pitt) lämnas omedelbart efter födelsen på en trappa i New Orleans, tas om hand av den godhjärtade Queenie (Taraji P. Henson), föreståndarinna på ålderdomshemmet han sedan växer upp på. Det vill säga – går från skröplig liten gubbe med obrukbara ben och dålig syn – till vuxen man som ger sig ut i världen på äventyr.










Aja, nu måste jag gå. Min lillebror ska visst ha datan, blev inte att kolla ett avsnitt av andra avenyn. Längtar tills Matti fixar internet till mitt rum!

Ha det bra, goodbaj! ♥

Julafton om 8 dagar! :)

Nu är det bara 8 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en ända julklapp!
Var idag på stan och tittade till Mamma och Matti, men vad kan man köpa? Svårt ju, eller nja.. Till mamma är det ganska lätt, smycken och sånt gillar ju hon, men Matti då? Haha, har slutat varje jul att jag har köpt mint choklad till honom, men han gillar ju det, så var för inte? :)
Alex, Love och Smilla måste jag också hitta något till, något ska jag väl komma på.

Jag älskar jul, tycker det är så mysigt. Men det här med julklappar är just det som är så himla svårt, nej nu ska jag sluta gnälla :)


Vad är menningen med rubriker egentligen? Inte så att man gillar dom precis.

Äntligen har jag kommit fram till varför jag har min blogg..

Jag behöver ett ställe jag kan skriva av mig ibland, förut kunde jag sitta och skriva i anteckningarna massa olika tankar, och visst det kan jag göra ännu. För allt jag går och tänker på skriver jag ju inte här. Lite måste man ju få ha för sig själv?

Som idag, när jag skrev det tidigare inlägget som hette "?" det var något jag skrev för att jag kände att jag måste få skriva av mig, vissa saker jag inte känner ibland att jag inte kan säga till personer, jag får inte ha min åsikt utan att folk ska trampa på mig som man kan kalla det. Och när jag men "skriva av mig" så menar jag ju självklart inte allt negativt i mitt liv heller, det kan vara om allt.




Bjuder på en gammal bild ^^


Nog med det.. Måste säga att jag tycker jag är ganska bra på att upptadera för att vara mig, visst vissa dagar skriver jag inget alls men vissa dagar kand det komma 3-5 inlägg, som idag det här är mitt tredje inlägg, haha lite skryt här men iallfall (Y).

Iallafall idag har jag bara varit hemma, men det har varit otroligt skönt! Har kännt mig ganska trött och irriterad hela dagen, varför vet jag inte men känns bättre nu när jag kom och tänka på att nästa vecka är sista skolveckan! :) JIPPPPIIII!
Och jag ska sjunga " Free Falling" med Olivia på skolavslutningen, ser ju hur det går ;) Nej men med Olivias mick på topp så kommer det gå fint! :)

Nu ska jag läsa lite andra bloggar, sen blir det och duscha.. och sen till min älsklings dejt med.. JOHN BLUND! <3
Goodbye! =D

Min helg

Nu har helge gått igen.. sitter här och gör absolut ingenting, känns otroligt skönt! :)

Fredag; Åkte jag och Malin till coop för att hyra film det blev the hunting in connecticut, den var sjukt bra. En av dom läskigaste filmerna jag sett på länge.. Malin sa att jag måste ha skrikit till minst 4 ggr. Haha nejdå låter ju inte som jag.. Men filmen är iallafall att rekomendera. Det ska ju tydligen vara baserad på en verklig händelse, ah kanske.. jag vet inte om man ska tro på det men vem vet.




Bild från filmen..

Lördag; Vart det att göra klart HK läxan om sopsotering, wow så kul! Eller så inte. Jag och Malin gick iallafall till Taru och skulle lämna den, men inte var ju hon hemma. Så jag och Malin gissa vilken brevlåda som var hennes och lämnade den där. Efter det bestämnde vi oss för att gå till coop, haha ja.. Jag och Malin gick runt där vi kvarteren till slut var vi tvungen att följa en skoterled mitt in i skogen.. LÄSKIGT! Men det gick bra, vi köpte glass sen kom hennes brosa och hämtade oss.

Söndag; Sitter här och ska snart gå ut med hunden, skönt och komma ut en sväng. Jag och Alex skulle ju stoppa upp julgaranen tillsammans idag, men lite svårt när man inte har foten till julgranen. Gör det en annan gång, nej nu ska jag gå puss bye! :)

?

Nu börjar jag bli ganska less..

Du säger att du vill att jag ska vara hos dig, men aldrig hör du av dig?
Är det meningen att det är jag som alltid ska det eller? Nej jag har också ett liv. Och det går inte alltid ut på att göra som du vill, du måste kunna lyssna på vad jag vill också utan att du ska älska att ge mig dåligt sammvete, för ska jag vara ärlig? Så verkar det som att du verkligen älskar att ge mig dåligt samvete.
Är det ens meningen att det ska få vara så? Om du läser det här tycker jag verkligen du ska ta åt dig! Man kan ju inte säga något sånt här till dig, för du lyssnar inte.. kanske dax att börja lyssna?

Klart jag vill vara hos dig också, men nu på senaste tiden har du blivit totalt annorlunda! Och därför måste du förstå att jag har ett liv här också.. Jag måste väl få kunna spendera min lov här också nångång? Herregud, jag är 15 år inte 8 år.

Nu vart det ganska många frågetecken, men det är det jag har.. nu förtiden förstår jag mig inte på dig längre nästan. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst känns det som, men varför jag ödsla tid på det? När du knappt hör av dig längre.


Jag sitter här och undrar om det här är något jag ska lägga ut så alla kan läsa det? Men det här känns som ända sättet att du kanske tänker till..

;)

Helg, skönare än skönast!

Idag har vi hat Lucia i skolan, började åtta sen fick vi gå hem elva ungefär, chill dag om något!
Idag ska jag vara med Malin, dock måste jag städa inne.. mitt rum ser ju ut som det gör.
Vi ska nog gå upp på konsum hyra film och sånt, sen får vi se vad vi gör. Blir säkert kul vilket som.




Smilla för ett tag sen när jag hade "Halloween" sminkat henne.

Sötunge!

Bilder från när vi var i fjälls.

Nu var det åter igen ett tag sen jag bloggade, men har inte haft tillgång till nå internet. Men hela veckan har mest gått ut på att plugga. Skönt med lov snart! Men dock lär man ju få plugga då också. Idag hade vi franska prov.. gick ju som det gick. Ska fortsätta med skriv uppgift imorgon.

Det ända som har "hänt" i veckan var väl på måndag när jag och Malin hade klipp och hårfärnings kväll hos henne ;) Hon toppade mitt hår lite, syns knappt. Men det vart bra. Jag klippte henne, hon fick ganska så mycket kortare här än vad hon haft tidigare. Men hon vart nöjd sa hon iaf, så får ju hoppas på det.

Ska ta och ladda upp lite bilder från när vi var i fjälls och Alex höll på och hoppa. Så han kan spara de på sin dator. Sen ska jag gå och göra annat vad vet jag inte ännu ;)






Man kan tro att vi var ute mitt i natten, men klockan var ju bara 4 på dagen. Mörkt som jag vet inte vad var det där uppe i Nikka.

the crow <3

Skulle ha bloggat mer igår, men tydligen så fungerade inte internet hemma.
Var hemma nästan hela dagen igår, sen mot kvällen vid åt kände jag att jag velade ut. Hade jag stannat hemma hade jag fått se ett pogram om vithajar som min lillebror tittade på, jippi vad kul!

Nej men fick skjus upp till Olivia så var med henne och Malin, vi satt mest och prata med det var trevligt det med. Just innan tolv började jag gå hem åt. Sedan vid ett började det en jätte bra film, The crow. Om ni inte har sett den borde ni verkligen det. Dock är det ju lite hemskt en sak, att skådespelaren som är med i filmen dör på riktigt när dom har en sån där "skjutscen" eller vad man ska kalla det, men iallfall så dör han på riktigt. För det är någon som byter ut ett låsas skott till ett riktigt, så han skjuts när dom spelar in filmen.

Filmen är iallafll jätte bra, och sen i slutet är det en jätte fin dikt också som flickan säger just i slutet på filmen. Kommer inte riktigt ihåg hur den går nu men. Nu ska jag iallafall vara social med min mormor, som jag är hos just nu. Hejs, får se när jag bloggar nästa gång :)




30H!3

NU ÄR JAG ARG!

Jag sa till Malin tidigare i veckan att 30H!3 inte säkert spelar i Sverige, och idag tittade jag runt på internet... Och ja gissa vad? JOOOO! Dom hade varit i sverige som förband till Kate Perry den 22 februari i våras. Nu lär dom ju inte komma tillbaka till sverige på hundra år ju! :(
Men man kan ju hoppas att dom kommer! Nej, men nu har jag och Malin lovat varandra att titta bättre om dom kommer hit igen, så vi vet nästa gång :)


JAG SOM VELADE GÅ OCH LYSSNA PÅ DOM!









30H!3 - Don't trust me

Black dress with the tights underneath,
I got the breath of the last cigarette on my teeth,
And shes an actress (actress),
But she ain't got no need.
Shes got money from her parents in a trust fund back east.
T-t-t-tongues always pressed to your cheeks,
While my tongue is on the inside of some other girls teeth,
T-tell your boyfriend if he says hes got beef,
That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him.

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho, (cause a ho) 
Won't trust me.(whole part x2)

X's on the back of your hands,
Wash them in the bathroom to drink like the bands.
And your setlist (setlist),
You stole off the stage,
Had red and purple lipstick all over the page.
B-b-b-bruises cover your arms,
Shaking in the fingers with the bottle in your palm.
And the best is (best is),
No one knows who you are,
Just another girl alone at the bar.

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho, (cause a ho)
Won't trust me.(whole part x2)

Shush girl shut your lips,
Do the Helen Keller and talk with your hips.
I said, Shush girl shut your lips,
Do the Helen Keller and talk with your hips.
I said, Shush girl shut your lips,
Do the Helen Keller and talk with your hips...

Woah, woah, woah, Woah, woah, oh, oh, Woah, woah, woah 

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho, (cause a ho)
Won't trust me.(whole part x2)

Fredags kväll hos Olivia (Y)

Har nyss komit hem, tagit bort sminket och gjort i ordning mig. Ska snart gå och sova, kanske slå på en en film :)

Ikväll vart det att var med Olivia, när jag kom dit slog vi på harry potter och halvblodsprinsen. Grymt besviken på filmen! Ska inte berätta för mycket, när det finns som folk som inte har sett den. Men iallafall, under hela filmen satt jag och frågade Olivia när halvblodsprinsen skulle komma, sen när det väl kom fram vem det var så fattade jag inte vad som var så speciellt med att vara halvblodsprins, men var inte så duktig på att hänga med i filmen så strunt samma ;)

Efter filmen, vart det att hjälpa Lina med hennes blogg, www.linaliindkvist.blogg.se så där kan ni se hur resultatet blev :) Efter det kom Annelie och Ante till Olivia, så det blev att sitta i köket och pratat det vart även en hel del skratt.
Och nu sitter jag här, påväg att krypa ner i sängen för att slå på en film och sedan för att sova. Lär väl somna innan filmen är slut, skulle ju inte vara något nytt.

Godnatt, skriver kanske imorgon, serju! ;)


5 saker

5 saker du inte visste om mig;

♥ Musik är det bästa jag vet, skulle inte kunna leva utan det.

♥ När jag var mindre så bodde jag med min pappa i Thailand i ca 3 månader.

♥ Jag har väldigt svårt för att bli kär, men lätta för att gilla någon.

♥ Jag är inte speciellt blyg av mig, och jag älskar att lära känna nytt folk! :)

 ♥ Ibland gör jag saker innan jag tänker, som jag oftast får ångra sen.


Helg skönt!

ÄNTLIGEN FREDAG! ♥

Idag blir det nog mest att ta det lungt, ska till Olivia senare ikväll så får se vad vi hittar på. Säkert blir det att slå på en film och bara ta det lungt. Hon vill att vi ska se new moon, fast jag hade hellere velat se den på bio först. Så den filmen får vänta :)



Jag vill ha jullov nu!
Är så himla less på skolan har varit så mycket på senaste tiden, läxor hit och dit. Lärana gnäller att de har så mycket att göra, men hallå? Ge inte så mycket läxor till alla så är det inte så mycket att göra ;)
Julafton & nyårsafton blir hos mamma i år, har inte varit hemma en nyårsafton sen jag var typ 4 år? ;o
Sedan får jag se om jag åker till min pappa i en vecka eller inte.

Det var allt, pusshej! :)

So lektion.

Sitter i skolan och har so, vi ska leta upp vad skatten är i Göteborg. Och vad vi får för bidrag, men eftersom att vi tjänar 900 000 kr/ per år så får vi inga bidrag, haha. Nåja, Ska fortsätta nu. BAJ! ;)

Glöm inte mössan.



För den som inte ser vad det står;

Har man ingen mössa så blir man förkyld.
E man förkyld så blir man troligen hes.
E man hes måste man viska.
Den som viskar han ljuger.
Ljuger man åker man i fängelse.
Åker man i Fängelse börjar man troligen knarka.
Knarkar man så dör man.
Så glöm för helvete inte mössan!


Julspel & filmkväll.

Yes, klarade matte provet idag, på gränsen. Ja vi var som fyra i klassen som klarade det.. resten fick IG, dock har ju inte Malin gjorde det ännu så får ju hoppas att hon klarar det.

Idag har jag iallafall varit och titta när Olivia var med i ett julspel i kyrkan, min lilla ängel, haha :)
När jag kom till kyrkan, fick jag ta Olivias kamera och ta massa kort åt henne under julspelet. När jag skulle gå och ställa mig i gången för att ta kort, så skulle kören börja sjung, och när jag står där och tar kort kommer säkert 10 ungar och springer där i gången. Fick trycka in mig i vägen för att de inte skulle springa på mig.

Efter julspelet, så vart det jag och Malin som gick till konsum för att hyra film, ni vet det där man kan hyra en film för 29 kr? ;) Det vart iallafall filmen, the proposel nog för att jag redan hade sett den på bio.. Men den är ju bra så spela roll.

Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär helg, skönt slutar ju redan klockan tolv! Och senast söndag ska novellen vara klar, kommer få mejla den till Gunilla. Så får be mamma läsa igenom novellen innan, så får hon säga vad hon tycker och så.

Nu ska jag gå och ta bort sminket, och sedan ta det lungt. Ska nog lägga mig snart är väldigt trött redan.
Hadetbra, puss! :)
                                                  

                                          


matteprov..

I egentligen borde jag sitta och plugga matte nu..  Men har ju pluggat lite redan..
Har som matte prov i morgon, och känns som om att det inte kommer gå så jätte bra. Men just nu är jag glag bara jag blir godkänd. Eftersom att om jag inte klarar provet nu, så finns det ingen chans om att göra om det innan jul betygen sätts, och då blir det IG i matte.
Nej, men har börjat förstå lite iallafall, så G ska jag nog klarar.



En sak jag håller på att bli galen på är allt snack om gymnasium valet. Jag har inte ens lyckats bestämma mig vad jag vill gå!
Men just nu lutar det mot antingen livsmedel eller någon stylist linje, problemt är att ingen av dem linjerna finns här i Gällivare vart jag bor, utan närmsta livsmedel tror jag är i Luleå och stylist är nog i Umeå. Och isåfall blir det ju antingen så att jag flyttar till min pappa i Stockholm, eller så flyttar jag till Umeå eller Luleå och pluggar där.. Fast då är det ju också så mycket som ska fixas. 

Hojja, jag vet verkligen inte hur jag ska göra.. Imorgon ska jag iallafall gå och fråga hon som vet mycket om sånt där, hur det är med linjer och bidrag och sånt ni vet. Så får man ju se om jag vet mer hur jag vill göra.

Aja, ska fortsätta matten nu, ha det bra.


Så här känns det nu för tiden..

RSS 2.0