LaZee till X-MAS PARTY!

Wow tredje inlägget för dagen, bra för att vara mig :)

Har nyss gjort klart no:n, skönt!
Satt och tänkte över hur kul det skulle bli om vi verkligen skulle kunna åka med iväg till Göteborg med gruppen vi har på Stacken, att komma bort och bara vara med vännerna. Just nu hade vi väl cirka 10 000 kr, vilket räcker för resan ungefär. Det har vi tjänat ihop på cirka 3-4 månader, så det går ju ganska bra :)
Har en hel del affärer jag vill titta på där borta! :) Eftersom när jag var i Göteborg förr förra sommaren så hann vi aldrig på stan.. Vilket var synd velade verkligen dit! :)








Juste, Karin velade ju att jag och Olivia skulle berätta vem som kommer till Lussevakan som det hette förut, men nu ska det heta X-MAS PARTY, och den som kommer är ....



                                                                                LaZee




It's over now, lalala.



Vänner kommer och går, men de äkta består!

det har jag verkligen fått lära mig nu.





Nej men nu kom Louise, dampisen ;) Ska vara social med henne, goodbye!

skriver senare kanske, ett till inlägg.

Måndag idag, om ni inte visste.

Helgen har varit helt full med olika saker, men även fast det har varit mycket att göra så har jag haft kul! :)

Fredag: Mamma och Matti drog till Luleå så blev att vara en helg hos mommo, dock var jag inte där så mycket men men. Vid klockan 6 vart det att dra på snöyran, stå som "vakt". Tittade showen när de flyger med skotrar, crossar, cyklar osv. Efter det gick jag och Olivia in på stacken en kort stund medans vi väntade på att någon skulle komma och hämta oss. :)

Lördag; Gick hem för att hämta saker och duscha, sedan blev det att gå tillbaka till mommo och äta, sen tilll Gällivare town igen, och titta Black Ingvars på Snöyran. Haha ja den här kvällen hände det en hel del saker, var med Malin och Olivia och kul hade vi! :)

Söndag; Skulle vi sälja fika på musikcafét som var på stacken, gick ganska bra, vi fick ungefär in 3000 kr ;) vem vet.. vi kanske kommer till göteborg! HOPPAS! :D

Och jag som skulle ladda upp bilder men det funkar inte..

AJA, måste plugga i allafall, no prov imorgon. PUSSHEJDÅ!


hej

Nu är jag tillbaka hos min mormor, har varit hemma och duscha, skönt!
Nu blir det att äta grekisk pyttipanna, gott! ;)
Sedan blir det att dra till Olivia och sedan vidare till Gällivare.
Men måste gå nu, baj! :)




Tjobrreee..

God morgon :)

Sitter uppe hos min mormor, ska snart börja gå hem. Mamma och Matti har åkte till luleå med massa folk vi känner. Så sov här idag, får se kanske sover hemma sen idag.
Men som sagt ska snart hem, duscha och såna saker. Sedan kanske jag går ute en stund, ska ringa och höra med Olivia vad hon gör.
Finns väl inte så mycket mera att skriva idag, dagen har ju nyss börjat.

Goodbye, and have a nice day.












Du får inte min morgon inte min dag, du får nåt så mycket bättre.
Du får hela jävla jag.


Snöyrrran!

Ojj, nu har jag verkligen blivit dålig på att uppdatera, men ser ju att ni besöker min blogg iallafall, hihi.
Nej men ska skärpa mig.

Idag, hade vi redovisning på svenskan om prao veckan, som ni kanske minns vara jag med min mormor på psykiatrin. Först när jag stod där framme höll jag på att glömma bort att andas för att jag var så nervös, men det gick bara till slut.

Idag har jag även varit och "jobba" på snöyran, såg lite av showen. Just när jag skulle åka hem kommer en gubbe vid staket.

Gubben; Var är entrén?
Jag; Vid domus parkeringen du får gå runt.
Gubben; Men det orkar jag inte! Snälla släpp in mig nu.
Jag; Nej jag tänker inte släppa in dig och jag får inte heller det, du får gå runt!

Gubben tittar runt och hittar en springa mellan staket och trycker sig igenom, jag försökte iallafall varna honom att skotrarna och crossarna ännu åkte där ut men han sprang iväg. Och när jag får tag i en vuxen och berättar att han har sprungit in så säger han " äh.. låt han vara, vi har ändå slutat köra"
Det tyckte jag var lite sjukt att han sa så, då hade jag ju kunna släppa in alla och säga samma sak.

Nåja, nu ska jag ta det lungt och ska snart gå och sova.. är vääääldigt trött.
Hadetbra, pussbaj! ♥

Min helg!

Nu är det ett tag sen jag skrev här, men har inte orkat helt enkelt.
Nu är det söndag, som alla vet. Men det innebär att en hel till helg har gått och imorgon är det skola som väntar, iallfall för min del. Ganska skönt att det inte är prao, inte för att det är något fel på min mormors jobb. Det var väl inget för mig helt enkelt.

Imorgon ska vi ta sprutan mot svininfluensan, som många redan har tagit. Först var jag inte säker på om jag velade ta den eftersom man har hört så mycket om vad som kan hända, men det sägs ju så mycket. Men jag har iallfall bestämt mig för att ta den, men jag klarar nog mig, får man ju hoppas! :)

Helgen har varit väldigt lung för min del så kan skriva lite kort fattat;

Fredag; Var det sista prao dagen, när praon var slut så åkte jag med min mormor och min mamma på affären. Skulle köpa röd hårfärg då men det blev inte av. Sedan var jag hemma och tittade idol till klockan tio då Louise bad mig komma upp till Marcus så gick dit och var med dem till halv tolv. 

Lördag; Så vaknade jag ganska sent, eller ah halv tolv. Vid tolv ringde Louise och hörde om jag skulle med på "stan". Dock stänger de klockan 3 redan, och eftersom att jag var tvungen att städa mitt rum och duscha innan så blev det bara dollar store och coop. Vi köpte en mössa och parfym och inne på coop köpte jag röd hårfärg! :D
Sen vart det att åka till Marcus igen o vara med han och Simon, men jag gick hem efter en halv timma för hade lovat mamma att hjälpa till med pizza. Sedan kom Lina hem till oss, så vi bestämmnde oss för att jag skulle sova över hos dem. Vi tittade film, och hade anisiksmask och sånt.
Tog en hel del kort så kanske laddar upp det senare.

Söndag; Vaknade klockan 12, så slog vi på en film, sedan gick vi upp och fikade. Vid tre så gick jag hem. Ja, sen har det inte hänt ycket mer. Söndagar brukar oftast vara väldigt lunga! :)


Ja, den som orkar läsre ju.
Men nu ska jag göra något annat, pussbaj! :)


cheescake!

Nu ska jag snart gå och handla, ska göra jordgubbscheescake, gott! Får man ju hoppas i allafall, nej nu ska jag gå, ska väl fika en macka också innan jag går och handlar.

BAJ! :)


Praktik.

Sitter på mommos jobb igen, ovanligt? nej men jag har ju praktik så jag måste ju som var här.
Men iallfall är nu klar med uppstasen till idrotten, jippii!
Men nu har jag ju kvar svenska novellen, jag vet inte har som ingen fantasi alls nu när det gäller den. Men måste ju komma på något, den ska ju vara inne snart !?!
Men om det var 48 eller 49 har jag glömt!

Aja, strunt samma. Nu ska jag gå och göra något, kan ju inte sitta här.
PUSSBAJ!




På något sätt känns det som om vi glider ifrån varandra, som om vi inte är dom vännerna vi var förut.
Jag saknar dom tiderna, och vill inte att vi ska förlora våran vänskap.



Smiiilledill!

http://svtplay.se/v/1754753/dilemman_med_doreen/del_2_av_10?sb,p118866,2,f,-1

Titta, den lilla flickan ar min lillasyster Smilla :)

Lite Bilder :)


Julen 2008, jag och Malin :)


Jag minns inte riktigt när det här var, men det var ett tag sen. Vi skulle iallfall
på remix disco.
Annelie, jag och Malin. ^^


Smilla och Emelie, jag och Malin fixade de haha :D


Jag saknar mitt röda hår, därför ska jag snart färga det RÖTT! :)


En väldigt gammal bild :)


Tjejkväll hos Anni.
Anni och Olivia!


Året vi var i Turkiet, saknar!


Någon kväll jag och Lina var ute och tog kort.


Jag och Malin i Kiruna, Kiruna vårt framtida hem? HAHA! ;P


Jag och Malin skolavslutning år 2006. :)

Alla har vi varit små

Snacka om att den dag är seeeeeeeeeeeeeeeeeg! ;) Finns inget att gör här på mommos jobb idag. Har gjort klart uppstasen till idrotten det är ju ett plus! :)


Idag blir det att plugga tror jag, eller lite. Får se, vet inte ens om jag har något att plugga. Men säkert, ett mirakel om jag inte har det?
Annars går jag väl ut, nåja, nu ska jag gå.

PUSSBAJ! ♥


Alla har vi varit små :)



Jag till höger och Lina till vänster.

Baka idag :)

Sitter på mommos jobb, finns inte så mycket att göra just nu. Har bakat idag från klockan 9 till klockan 1. Vart några kakor och muffins. Tur att jag har en sån snäll mommo som hjälpte mig att städa upp efter allt, var ju inte lite att städa eftersom att det var så mycket överallt, muffinsen vart väl bra, men kakorna.. nah ;)

Aja, snart slutar jag, klockan kvart i fyra då blir det att hämta mat från thai, GOTT! :D Sedan ska jag även förbi och se om min kära morbror är hemma, haha. Efter det så blir det att dra på stacken att jobba med Annelie, hoppas verkligen vi inte ska baka, men det lär ju aldrig hända eftersom att man måste baka hela tiden. Nåja.. får vi tillräckligt med pengar så kommer vi ju till göteborg till våren, great! :D



Såna kakor vart det :)



och såna muffins! :)

btw, bilderna är tagna från internet ;)

Nu ska jag gå, hade bra, pussBaj!♥

LINA säger; SANDRA ÄR JU KING! SANDRA säger; som om jag inte redan visste det! ;)

Såååå.. nu var första dagen av praoen av klarad. Det var väl ganska lungt, men vart ganska uttråkad vid vissa tillfällen. Men har typ stått i fiket tagit betalt, sytt en klänning, eller jag försökte var bara skit så slängde den! Haha samma med min buff, den vart som missbild aja.. Imorgon blire typ att baka i deras bageri, vad vet jag inte ännu, får ju se ;) Juste, fick ju skriva på ett sekresbelagt papper tror jag det heter, det innebär att jag inte får prata om folk som är där, vad dom heter, gjort, berättar och sånt tror jag.

Nåja. Orkar inte skriva mer om det. Sitter hemma hos Lina, vi ska väl hitta på något, både Malin och Olivia har ju åkt bort hela veckan för att dom skulle praoa på andra ställen, ganska tråkigt. Men äh, dom kommer ju tillbaka ;)

Nu när jag är här och väntar på att Lina ska äta klart kan jag ju ladda upp lite bilder ^^



Här är en bild från mammas bröllop.



Haha, jag har aldrig sagt att vi är normala! ;D



Lina och Elin,  kusinerna! :D


Haha nejnu! Du får vara nog, jag måste få ta och hitta på något innan jag dampar på Lina, hon är segast! Eller inte. Men iallfall, slutar skriva nu innan det blir bara svammel, liksom hallå?!?!?! Det är ju bara onödigt, nej men hejs. HA DET BRA! PUUUUUUSSSSSBAAAAJ! =D


Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemma, har komit hem för en stundsen från Nikka.
Visst är det väl skönt och vara där och ta det lungt, men borta bra men hemma bäst!

Har nyss duschat, och ska snart ta och titta Alla älskar Alice, jo jag vet att det är en gammal film, men so what? Den är ju bra :) haha. Nej finns väl inget mer att skriva, imorgon blire ju att praoa på mommos jobb, var hon jobbar är en hemlis ;) haha nej skoja bara.

Nu ska jag gå, ha det bra. Pussbaj!♥

Nikkaloukta!

Saknat mig? haha nej skoja bra ;)

Sitter uppe i Nikkaloukta ( stavning?)  i husvagen, haha ja det är ju så att min famlij vinter campar här uppe med massa annat folk vi känner, dock händer det ju inte så ofta att jag följer med.
Imorgon blir det att åka hem, funderar om jag ska åka till mommo och sova, eftersom att jag ska praoa med henne den här veckan. Får ju se, det beror ju när vi vi kommer hem också, ska ju förbi Mattis morbror i Kiruna.

Nu ska jag ta och titta tv om det nu går, den har ju lite "damp" eller vad man ska kalla det.
Jag vet att jag är väldigt dålig på att ladda upp bilder men det är för att det är alex dator jag sitter på, han har mest nå bilder han gör i paint och på sig själv. Men om Mattis skulle kunna fixa internet på min dator, så skulle jag kunna lägga ut mycket mer bilder, och blogggen kanske skulle bli lite mer intressant, men än så länge får ni nöja er med google bilder.

Nej nu måste jag gå, mamma ska ha datan.
Hadetbra, pussBaj!♥





I miss u..

Kom nyss på att jag har glömt papprerna till So provet till på fredag, och jag ska inte till skolan imorgon så kommer inte kunna ta dem då heller, aja.. Som tur har jag ju gjort provet själv så kan väl det mesta haha :)

Idag vart det iallafall gymmet efter skolan med Olivia, dock hade vi ju haft idrott just innan vi hade åkt dit men men.
Efter gymmet så blev det att gå och sola solarium, grymt skönt och ligga där och bara ta det lungt sen är det ju ett + att man blir brun också, men tyvärr så blir ju inte jag så jätte brun efter en gång.
Nej men nu måste jag ta och plugga.  Vi hörs, pussBaj!♥




Dags att börja skriva om något nytt?

Seg dag, men ändå inte.
Idag har jag bara varit hemma, bakat med mamma och sen har jag bara tittat andra avenyn. ♥
Och imorgon är det skola fyfan, jag orkar verkligen inte. Men man måste ju, om jag ska komma in på någon linje. Och äntligen tror jag jag har bestämnt mig vad jag ska gå. 

Nu ska jag ta och gå och sova snart, vi höres.
pussBaj!♥






Känns som om man skulle behöva börja skriva om något nytt. Inte bara vad jag sitter och gör hela dagarna.
Det blir ju bara tråkigt och slutar med att absolut ingen vill läsa min blogg.
Så vad kan man skriva om? :) 


..

Nu har jag ändrat lite här på bloggen, fast det är inte klart ännu. Ska ta tag i det senare, faktist Olivia som hjälper mig också vilket jag är tacksam över.

Men idag har det inte hänt något speciellt kom hem från Olivia för en timma sen ungefär, vi tittade någon film och så.
Men nu ska jag ta och lägga mig tror jag, är sjuuukt trött.
Hadetbra, pussBaj!♥





 

Träna

Ska snart börja gå och möta Olivia och Malin, sen bäre av till gymmet.
Haha, ska träna, gud så duktig jag är, huhu. I egentligen är jag ju sjuk och borde inte träna men äh.. strunt samma!
Nej nu måste jag gå, hade det bra! (:

pussBaj!♥

I tell myself that I don't miss you at all.

Nu har jag inte skrivt på fyra dagar, oj så hemskt!
Haha nej, men allvarligt så har jag inte haft tid. Mycket med skolan och sånt nu.
Idag har jag varit med Malin och Olivia, vi har typ suttit och spelat poker o grejer hela kvällen, men vart lite less på det i slutet så sparade typ på 2or, haha slutade med att jag hade 6 poäng och olivia vann med 54 poäng :D
Har i egentligen inget viktigt att skriva så ska sluta, ska snart sova.

hadetbra, pussBaj!♥



I tell myself that I don't miss you at all.
I'm not lying, denying that I feel so much better,
Now that you're gone forever.

Rooossa hår juuuh! :D

Nu är jag hemma i Gällivare igen, dock kom jag igår. ^^

Nu sitter jag hos min kusin Lina, vi har nyss färgat hennes hår rosa (Y) haha. Dock är det bara två slingor men iallafall! Jag fixade även en rosett på henne av hennes hår, ni vet en sån där som Lady Gaga har? Vart ganska nöjd, aja skit samma. Nu måste jag gå, slänger in en dålig bild på hennes hår :)

HADETBRA, pussBaaj! ♥



Linas hår! :)


arlanda

Ska bara packa klart, sen blir det att åka ut till arlanda. Får ju se om jag får plats med 13.00 flyget, det är ju inte säkert om man ska flyglifta.. haha det där lät fattigt ;)

Nej men måste göra mig klar nu, så vi hörs :) Kommer säkert inte vara lika aktiv nu med bloggandet när jag kommer hem, om inte matti fixar mitt internet på min bärbara. Annars blir det bloggande utan "åäö" haha.

hadetbra, pussBaj!♥


Gällivaretown! :)

Sitter och lyssnar på The Boppers haha ♥

Imorgon säger pappa att alla ska upp 8 för att se Smilla på bolibompa, haha men herregud har ni hört talas om internet? ;)
Aja, får ju se. Känner mig ganska förvirrad, vet inte ens om jag ska hem imorgon.. eller i över morgon? Men något säger mig att det lär bli flyget hem på måndag. Missar engelska provet, Gunilla lär ju döda mig. Men men hoppas väl att jag över lever.



                                               ♥

RSS 2.0